Vannak itt olyanok akiknek anyagilag nagyon nehez karacsonykor?
Figyelt kérdés
2023. dec. 5. 11:57
1/14 anonim válasza:
Ha vannak itt, akkor internetre van pénzük. És akkor pedig minden másra is van. Máshol keresgélj, szervezeteknél pl.
3/14 anonim válasza:
#1 Nyilvános wifiről vagy könyvtárban is lehet internetezni.
4/14 anonim válasza:
Nem nehéz, de nyilván mindenkinek a lehetőségeimhez mértem veszem ajándékot. Ha nincs 200 ezrem ajándékokra, akkor nem veszek annyiért. Ennyi.
5/14 anonim válasza:
#1 mert gondolod csak milliomosoknak van havi párezer forintjuk netre?
7/14 anonim válasza:
Biztosan, de pl én egész évben teszek félre hogy legyen plusz pénzem az ajándékokra.De pl én a páromnak veszek csak nagyobb ajándékot. A többi max 5 embernek apróságot veszek( sál/sapka, gyertyaszett,ékszer stb.. nem nagy értékben.Van hogy sheinről rendeltem.)
8/14 anonim válasza:
Nekem mindig nehéz. A karácsony nem érdekel, nekem nem jár többlet kiadással.
9/14 anonim válasza:
Mi már sem a családdal, sem a barátokkal nem ajándékozunk. Csak felesleges cuccokra megy a pénz... Felnőtt emberek vagyunk, mindenki meg tudja venni magának amire vágyik, a kacatok meg nem kellenek. Ajándékot csak gyerekeknek kéne venni szerintem, a felnőttek egymás közt igazán leszokhatnának róla...
10/14 anonim válasza:
Miért lenne az?
Ja hát igen, nem kell vendégeket hívni és felesleges drága ajándékot vásárolni.
Bocs, de ha eleve kicentizve van csak pénzem, akkor NEM bszok ki hülységekre, hanem spórolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!