Gyermekem bejelentette karácsonykor hogy nyáron lehet megesküdnek. Mondtam várjanak még én anyagilag most nem vagyok képes támogatni.Erre most közli hogy nyáron esküvő. Hat nem örültem. Most meddig fog haragudni rám ?
Feltételezem, hogyha ott tartanak, hogy összeházasodnak, akkor megvan rá az anyagi alapjuk. Ha egy pár az esküvőjét nem tudja kifizetni magának, akkor az erős jele annak, hogy nem is jött még el a dolog ideje.
Úgyhogy ha közölte veled, hogy összeházasodnak és közben pénzt kért tőled az esküvőre, akkor igazad volt a nemtetszésed kifejezésében. Ha viszont szó sem volt ilyesmiről, akkor jogosan haragszik rád.
Gondolom nem csak a pénz áll emögött, hanem van valami családi konfliktus is, nem bírod a párját talán? Ezt magadban kéne mindenek előtt lerendezned, hiszen ha már a házasságkötésnél tartanak, akkor valószínűleg komoly a dolog, és itt lenne az idő megbékélni vele.
Pont nem izgatna a szüleim anyagi helyzete ha épp megkérnék a kezem/igent mondana a barátnőm.
Fölösleges ezen aggódni, elrontani az örömöt.
Nyilván ha tervezik már az esküvőtegy ideje, akkor gondoltak az anyagiakra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!