Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyermekem bejelentette karácso...

Mara6 kérdése:

Gyermekem bejelentette karácsonykor hogy nyáron lehet megesküdnek. Mondtam várjanak még én anyagilag most nem vagyok képes támogatni.Erre most közli hogy nyáron esküvő. Hat nem örültem. Most meddig fog haragudni rám ?

Figyelt kérdés

2022. jún. 8. 20:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
81%

19-es, az egész válaszod csupán a te fantáziálásod.

Onnan, hogy biztos a szülők fizetik, odáig, hogy hitelbe "kell" vernie magát szegény szülőknek.

A szülő annyit mondhat, hogy jelen állás szerint ebbe nem tud vagy csak korlátozott mértékben tud beszállni anyagilag. Ha ennek ellenére megtartják az esküvőt, akkor nyilván az ifjú pár más forrásból előteremti a többit, vagy szerényebbre veszi az ünneplést.

És ha a szülők még sok évig nem tudják előteremteni azt a pénzt, akkor a fiatal pár ezért ne házasodhasson össze???

És ha másik oldalról többet fizetnének a szülők, mert nekik ez nem gond?

Sokféleképpen meg lehet ezt oldani, én se halasztanám el csupán emiatt az esküvőt. És véletlenül se akarnám, hogy a szüleim emiatt hitelt vegyenek fel.

2022. jún. 9. 22:08
 22/24 anonim ***** válasza:
18%
ez is feltételezés, 21. "nyilván az ifjú pár más forrásból előteremti a többit, vagy szerényebbre veszi az ünneplést"
2022. jún. 10. 16:01
 23/24 anonim ***** válasza:
86%
De kár, hogy valószínűleg sosem tudjuk meg az igazat :D a kérdező eltűnt. Pedig érdekelt volna, hogy a gyereke kérte, hogy fizessen, vagy tényleg az ő ötlete volt a dolog.
2022. jún. 16. 14:34
 24/24 anonim ***** válasza:
91%

Valószínűleg jó sokáig. Nem szabad negatívan reagálni a nagy hírre. Valószínűleg elég idős vagy ahhoz, hogy ezt tudd.

Másrészről, ha valaki elég felnőtt egy esküvőhöz, ahhoz is legyen elég felnőtt, hogy kifizeti magának.

Én büszke vagyok magunkra, hogy mi fizettük az egészet és senkinek egy szava sem lehetett benne csak, ha kérdeztem.

2022. jún. 19. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!