Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyermekem bejelentette karácso...

Mara6 kérdése:

Gyermekem bejelentette karácsonykor hogy nyáron lehet megesküdnek. Mondtam várjanak még én anyagilag most nem vagyok képes támogatni.Erre most közli hogy nyáron esküvő. Hat nem örültem. Most meddig fog haragudni rám ?

Figyelt kérdés

2022. jún. 8. 20:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%
Majd az unokának sem örülsz, mert csóró vagy?
2022. jún. 8. 21:06
 12/24 anonim ***** válasza:
98%
Majd finanszírozzák maguknak akkor.
2022. jún. 8. 21:08
 13/24 anonim ***** válasza:
96%
Ez alapján nekem jön le, hogy anyagilag ők megoldják, akkor mit kell feszülnöd neked rajta?
2022. jún. 8. 21:14
 14/24 anonim ***** válasza:
90%
Mara6 kívánj sok boldogságot nekik! nem kell elrontani senkinek sem az életét.
2022. jún. 8. 21:14
 15/24 anonim ***** válasza:
92%
Azt várja, hogy te fizesd az esküvőt? Gondolom ismeri az anyagi helyzetedet. Ha esküszik, tegye, de akkor ők állják. Ti nem is kommunikáltok? Hogy miért nem örülsz?
2022. jún. 9. 06:38
 16/24 anonim ***** válasza:
78%

Magyarul utálod, amiért nem akkor esküszik, amikor TE akarod (pénzzel példálózva), és csodálkozol, hogy a háta közepére nem kíván.

Én sem szívesen állnék szóba veled.

2022. jún. 9. 07:22
 17/24 anonim ***** válasza:
86%

Abból a szempontból megértem, hogy esetleg nincs pénze szép új ruhát venni meg olyna ajándékot adni amilyet ő akarna.

De ettől függetlenül nagyon nem kellene elrontani a másik örömét. Magában mondhatja, hogy ez nem a legjobbkor jött, de a gyerek felé azt kellene mutatni, hogy vele örül és gratulál.

2022. jún. 9. 08:35
 18/24 anonim ***** válasza:
46%
Ezek után örülj, ha egyáltalán meghívnak.
2022. jún. 9. 12:08
 19/24 anonim ***** válasza:
20%
gyerekek, ti nem tudtok értelmezni??? Van, ahol még mindig tartja magát a szokás, hogy a szülők fizetik. Ha náluk is ez van, a kérdező jelezte is, hogy most nincs rá pénze, hogy finanszírozza, ennek ellenére esküvő lesz, de a fiatalok nem tették hozzá, hogy "mama, ne aggódjon, mi fizetjük" (mert biztosan nem tették hozzá, mert akkor azt is ideírta volna), nyilván kiakad. Hisz szólt, hogy nem fér bele, erre a gyerek rákényszeríti akár egy hitelre, mert nem akar a rokonok előtt szégyenben sem maradni. Hát én is kiakadnék.
2022. jún. 9. 21:23
 20/24 anonim ***** válasza:
23%
Ennyi erővel lehet mondták, csak nem irta. Kérdező, erről mit beszéltetek? Csak te tudod az igazi választ.
2022. jún. 9. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!