Orvosok fogadhatnak el karácsony alkalmával csokit?
Figyelt kérdés
Tudom idióta kérdés,de annyira rettegek a visszautasítástól, hogy lehet emiatt nem adok😅 hála pénzt tudom nem fogadhatnak el,de egy csokit legalább igen nem? Ne kövezzetek meg burokban élek szó szerint.2023. dec. 11. 16:25
1/14 anonim válasza:
Nem kéne akkor burokban élni, és akkor nem lennének ilyen gyökér szintű filozofálásaid sem.
3/14 anonim válasza:
Semmit nem fogadhat el. Ha ez így kijátszható lenne, akkor nem pénzzel fizetnék le az orvost, hanem ajándékokkal (márkás pia, fél disznó), és az egész rendszerből ugyanaz maradt ami ellen elkezdtek dolgozni.
Az orvos elvégzi a dolgát és ezért fizetést kap. Semmi nem jár nekik ezen felül.
4/14 A kérdező kommentje:
Amikor anyám volt egy orvosnál ő nem fogadta el a Raffaellot ezért félek én is adni(nem ugyanaz a doki)
2023. dec. 11. 16:43
5/14 anonim válasza:
Nem fogadhat el semmit, ennek ellenére én már láttam, hogy visznek be csokit, bort, ilyesmit, pl a nőgyógyásznak. Ha ennyire félsz ettől a dologtól, engedd el, amúgy is az orvosnak nem kell adni semmit, neked se adnak a kollégáid, mert végzed a dolgod szerintem.
6/14 anonim válasza:
12.000 ft-ig elfogadhat ajándékot, de nem pénzt.
7/14 A kérdező kommentje:
Magánrendelőben dolgozom rendszeresen kapnak az orvosok csokit,de államiban nem tudom. Ahj úgy stresszelek még ezen is. Szívesen adnék mivel az orvosom emberileg is foglalkozott velem sokat nem csak gyógyszert írt és viszlát,de az a fránya elutasítástól való félelmem kicsinál
2023. dec. 11. 16:57
8/14 anonim válasza:
De kérdező akkor mit pörögsz ezen?
Hagyd akkor, nem kell neki semmit adni, nem tartozol neki semmivel.
Illetve, ha nem haragszol meg, menj el szerintem pszichológushoz, mert így meg nem lehet létezni, hogy állandóan vekengsz azon, ki utasít el.
9/14 A kérdező kommentje:
Járok köszi az ő csokiján is pörgök :D mindegy elviszem azért ha már megvettem
2023. dec. 11. 17:03
10/14 anonim válasza:
Ha csak neki adsz, akkor az hülyén néz ki. Vigyél akkor már az asszisztensének is, hogy ne legyen annyira gáz a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!