Voltál már olyan helyzetben hogy hónapokig munka nélkül, társ nélkül voltál? Hogy lehet ezt átvészelni?
A munkanélküliség része: voltam, nehéz volt. Állandó munkakeresés, 100+X állásinterjú, várni a negatív visszajelzéseket, mire végre valahol befutottál, közben minimáléletet élni.
Be kell osztani a napot, a napi rutint kialakítani, maximális időt tölteni álláskereséssel, felvenni a kapcsolatot munkaadókkal, ismerősökkel, hidegen is beküldeni az Önééletrajzot bárhova is, ami esélyes lehet.
Barátnő: sosem volt, így ez nem játszik a kérdésben.
Nagyon nehéz. Szerencsére a kettő egyszerre még nem játszott, de tudom, milyen baromira nehéz, amikor nem találsz munkát. Próbálkozni kell, ahogy az első is írja. Tudom, mennyire nehéz, amikor már a sokadik helyről utasítanak el, de menned kell tovább. Mindenképpen fontos, hogy valami hasznossal töltsd el az idődet is (persze az álláskeresésen kívül). Fejleszd magad, tanulj valamilyen nyelvet, olvass. Bármi, ami egy kicsit hozzátesz az életedhez. Csak ne hagyd el magad, annál rosszabb nincs. Visszaemlékezve nekem is nehéz volt, én is elhagytam magam, de én túl hosszú ideig voltam így, 1 évig munkanélküli voltam. Akkor már teljesen kikészültem és reménytelennek tűnt minden. De fel a fejjel, egyszer úgyis sikerül valami. Az élet nem állandó, folyton változik, nem tudhatod, mikor jön szembe egy olyan lehetőség, ami sikerül is.
Kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!