Kicsit kellemetlen helyzetbe kerültem hogy jöjjek ki belőle jól?
Egyik szomszédom dolgozott nálunk, a munkát rendben elvégezte. Közben, ahogy haladt, kiderült, hogy több munka lesz, mint amit megbeszéltünk. Megcsinált mindent. Utána megkérdeztem, mivel tartozok, ő mondott egy alacsony összeget, én kifizettem. Eddig rendben is lenne, viszont utána gondolkodtam, hogy ez a munka jóval többet ért, idejéből is többet áldozott, meg anyagot is adott a sajátjából, és azt nem számolta fel. Én sem kapcsoltam rögtön, hogy többet adjak, mint amennyit kért. Most így utólag hogy menjek oda, milyen szöveggel, hogy ne legyen égő, se neki, se nekem, de kiegészíteném az összeget, amit kért, mert én most úgy érzem, hogy tartozásban vagyok. Még vissza se tudom segíteni, legalábbis munkában nem, mert amihez én értek, ahhoz ő is.
Segítsetek már, itt olyan jó ötleteket szoktam olvasni, hátha sikerül ebből a helyzetből viszonylag jól kijönnöm. Nem akarok visszaélni vele, hogy ilyen rendes volt velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!