Nőként beszállnatok ilyen helyzetben egy szinte idegen ember autójába?
Nem.
Illetve max úgy, hogy befotózom a rendszámot és elküldöm ismerősöknek h ma ez a kocsi a fuvarom.
Férfiként mondom, hogy nem. És nem azért, mert félek hogy elrabolnak, egyszerűen csak fura az, hogy egy látásból ismert emberre, tulajdonképpen ráparancsol, hogy "várjá' meg itt, mindjá' jövök kocsival"...
Lehet csak én vagyok a hülye, de ez így picit tolakodó... Mint aki, már 8× elképzelte magában hogy majd egyszer bevisz téged, oszt most kapva kapott az alkalmon, hogy 10 percet késik a busz. Még azt sem tudja, hogy te merre mész, de ő már biztos abban, hogy ő majd bevisz.
Lehetne ezt normálisan is csinálni. Pl mondjuk megkérdezni hogy akarod-e hogy bevigyen🤷♂️
Vagy úgy odamenni a másikhoz hogy "Szia🙋♂️ Jó sokat késik a busz, én már azon gondolkozok, hogy bemegyek inkább kocsival. Te merrefelé mész? Ha gondolod elviszlek, úgyis arra megyek." vagy valami ilyesmi, na. Én se vagyok valami beszédes típus, az a lényeg hogy így, tulajdonképpen ráparancsolni, hogy várj' meg itt, nem túl szerencsés szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!