Lányok! Mi lenne a reakciótok, ha egy vadidegen srác megdicsérne titeket az utcán?
Minden nap megdícsér valami random srác.. ha nem valami obszcén módon teszi, csak kedvesen odajön hogy milyen szép vagyok akkor megköszönöm.
Ha rám néz valaki és elkezdi mondani hogy azta milyen szexi vagy dejó segged van akkor levegőnek nézem
Ez számomra nagyon helyzetfüggő, ha kétes alakokkal teli környéken vagyok (pl: Blaha Lujza tér, Nyugati, Orczy tér stb...) akkor inkább megijednék
Nekem számít a dícsérő személye, pl. egyszer megköszöntem egy idősebb alkoholista kinézetű embernek a bókot utána pedig pajzán kérdéseket tett fel majd üvöltözni kezdett hogy ku..a vagyok szóval nem bunkóságból, de elővigyázatosságból ilyen embereket alapból ignorálom. Persze azt is megkaptam, hogy egy flegma mocskos ri... vagyok amikor továbbmentem szó nélkül. >.<
Az szintén kellemetlen ha egy csoport fiatal talál be pl: 4-5 fős társaság és "vagánykodnak" előttem, nekem az nagyon visszataszító.
De egyébként, ha egy kulturált kinézetű (nem kell hogy a herceg legyél fehér lovon) srác megdícsér normális módon (nem úgy, hogy de jó sgged van hanem például: csinosan áll rajtad a ruha, nagyon szép a hajad stb...) az lehet hogy pillanatnyilag zavarba hoz, de egyébként biztosan megköszönöm és örömmel tölt el. Csak sajnos az esetek 95%-ban mindig kétes illetők szólítottak le eddig pedig egy normálisan öltözködő egyszerű budapesti lány vagyok úgyhogy sajna fenntartással kezelem az ilyen bókokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!