Mit csináljak, ha nagyon naiv vagyok?
Neked nem a naivitás a legnagyobb problémád.
Végig cringe-eltem az írásodat basszus.
Uh, elég nehéz helyzet ez. Mire van igazából szükséged, milyen érzéseket ébreszt benned, ha rá gondolsz? Nincs valaki a múltadból, aki miatt ezt a rajongást esetleg kivetíted? Szerettek a szüleid? Előző kapcsolatod?
Mert teljesen normális egyfajta bizsergés érzés, ha valaki szimpatikus?
Tudnál vele találkozni? Az is lényeges lenne, hogy hogy, milyen nexusban találkoztatok, beszélgettetek-e? Vagy egy totál idegen?
A debreceniekkel nagyon vigyázz, mert én éltem ott, és a legundorítóbb embereket ott láttam, csalás, lopàs, sikkasztàs, mindent láttam ott. Félévet bírtam ott lakni, utána inkább haza menekültem szó szerint. Pedig élettársam volt ott, de rájöttem, hogy ő is ilyen.
Soha nem kéne még egyszer onnan partner/még ha aranyból lenne se/, és soha nem költöznék vissza oda.
Úgyhogy óvatosan, csak egy jó tanács.
Válasz a kérdésre pedig az, hogy írd ki abba a csoportba, hogy "Debrecenben hallottam", hátha tud valaki segíteni. Bár az nem a debreceniekre jellemző, hogy segítenek.
Mármint újból összefutni vele?
A találkozásunk után minden héten ugyanabban az időpontban ott voltam, ahol találkoztunk (mert akkoriban mindig egy bizonyos napon volt ugyanaz a teendőm ugyanabban a napszakban) és nem láttam előtte sem és utána sem. Debrecen pedig a 2. legnagyobb város, mintha tűt keresnék a szénakazalban. Ráadásul az sem biztos, hogy debreceni, lehet, hogy valamelyik közeli településen él, ahol nem mozgok.
3-as és 5-ös vagyok még mindig, és vicces, de debreceni :)
Egyébként ez nem tartozik a válaszhoz, de sajnos kezdem szégyellni, ugyanis valamennyire igaza van a 6-os kommentelőnek. Botrány, ami itt történik az emberekkel. Átvernek, szidnak, aláznak, de még kb. te kérj bocsánatot.
A Debrecenben hallottam csoport eszedbe se jusson, még az eddiginél is rosszabb passzban leszel, nem normális ott sem a legtöbb tag.
A látottak alapján belehabarodtál, mert udvarias, értelmes, figyelmes volt. De nem
tudod a nevét, mert vadidegen? A foglalkozását esetleg? Hol találkoztatok pontosan? Mit csinált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!