Miért csinálja ezt Édesanyám hónapok/évek óta? "Talán a sok gyógyszer miatt,amit szed,nem vagyok orvos,ezért kérem a segítségetek nagyon sűrgősen!
Szóval Édesanyám nagyon beteg,már évek óta,súlyos pánikbeteg...Szedi folyamatosan a gyógyszereit,de mégsincs semmi javulás az állapotában,inkább romlás,nem is kicsi...Már ott tartok vele,hogy nekem kell fürdetnem öltöztetnem minden,négyen vagyunk egy családban,mindenki súlyos beteg...
Édesanyám gyógyszerei,hátha így könnyebben tudtok segíteni:
RIVOTRIL 2 MG Este 2 db + Reggel fél(a déli Rivotrilt megszűntette az orvosa,a fél szemet)
TIAGER 100 mg szintén este 2 db
TIAGER Reggel fél+délben is fél
DORETA 75 MG/650 MG Reggel + Este
Este egy egész TRITTICO
Reggel+Este is MAGNESII CITRICI 500 mg
Délben ASACTAL 100 mg 1 db
Most már ott tartunk vele,hogy szinte egész nap csak fekszik az ágyban,nem csinál abszolút semmit,nem ad magára,nem akar tisztálkodni,mindent tőlünk vár el...Főleg Édesapámtól és tőlem
Annyira le van gyengülve,hogy az hihehetlen,nem tudom,hogy a gyógyszerek mellékhatása okozza-e ezt nála..Cigizik is ráadásul...Mikor tusoltatom,alig lehet "rávenni",hogy gyerünk tusolni,mindig csak a kifogáskat keresi...Már egy öngyújtót sem bír "lenyomni",azaz meggyújtani,fáj a húgyhólyagja,nagyon gyorsan eszik...is ráadásul...
Abszolút szinte nem segít semmi melót a ház körül,nem sétálgat a jó levegőn,legalább pár métert,semmi...55-56 éves korára,már oda jutottunk,hogy teljesen tönkrement,vagy a gyógyszerek miatt,vagy a sok fekvés,nem tudom...Meg ez a tisztálkodás az "agyunkra megy"....
Pl mikor én fürdetem,31 éves férfi létemre,akkor figyelem,hogy kimásszon óvatosan a kádból,el ne csússzon...Megszárítom a haját,mindent,de szerintem amit művel,az túlzás,már egy joghurtot sem bír felbontani...
Nem tudom,hogy kihez,vagy hova kellene befektetni,mert e valami borzalom...
Köszönöm szépen mindenkinek a segítőkész válaszát!
Köszönöm mindenkinek a segítségét,május 30-án látta Orvos,és igazatok van,kellene másik pszichiátert keresnünk,de hogyan,ez itt a kérdés...(mert valóban nem normális a dokija)...
Amúgy délben úgy eszik,hogy az valami hihetetlen,hiába szólunk neki,hogy lassabban,de semmi...
A cigaretta tudja megnyugtatni...Igen,tud a háziorvosa az állapotáról,csak szabin van..
Szóval borzalom...Szakszerű,normális pszichiáter kellene találnunk,csak nem tudjuk,hogy kit..
Annyira kába ezektől a hihetetlen erős gyógyszerektől,hogy az valami hihetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!