Nőként beszállnatok ilyen helyzetben egy szinte idegen ember autójába?
Figyelt kérdés
Reggel sokszor együtt szoktam állni a buszmegállóban egy férfivel, sokszor köszönünk egymásnak. Ma reggel kimaradt a busz. Több mint 10 perc várakozás után a férfi hazament az autójáért, mondta, hogy várjam meg itt, jön 5 perc múlva kocsival, és szívesen bevisz majd engem is a városba. Mondtam, hogy nem, köszönöm szépen. És inkább hazamentem és kimentem a következő buszhoz, ami 1 óra múlva jött. Ti elfogadtátok volna, hogy vele együtt bemenjetek a városba? Beszálltatok volna a kocsijába?2022. okt. 15. 11:19
11/16 anonim válasza:
Én férfi vagyok, ha ismerem látásból biztos beszállok mellé.
Autóval esőben, hóban, én is vettem már fel embereket - nőket is -, mindig mindenki örült.
12/16 anonim válasza:
Úgy mindjárt másabb mint amit leírtál. Ha udvariasan mondta, és tényleg legalább látásból ismerem régóta, és szimpatikus, akkor simán beültem volna mellé,főleg falun (az 1 órás következő busz miatt gondolonmvidéken laktok)
13/16 anonim válasza:
Ha "csak" köszönőviszonyban lennénk, nem.
Nem vagyok ijedős, de a magam ellensége sem.
14/16 Ghgj válasza:
Én magamat ismerve tuti elfogadtam volna a felajánlást. :D Valószínűleg naivitás, de magamból indulok ki, és ugyanígy felajánlottam volna a segítséget a férfi helyében, meg sem fordult volna a fejemben, hogy rossz szándék vezérelheti.
16/16 anonim válasza:
Lehet, hogy túlzott paranoia, de sok rossz dolgot olvastam már...Szóval inkább óvatos lennék és nem szállnék be. Szomorú, hogy ilyen bizalmatlannak kell lennie az embernek, de a mai világban sosem lehet tudni. Lehet, hogy nem tervez ilyesmit, de hirtelen rátör valami és megerőszakol egy kietlen helyen stb. Inkább nem adnám meg az esélyt sem erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!