Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fèltek az öregedèstől?

Fèltek az öregedèstől?

Figyelt kérdés

Külföldön èlek ezèrt csak most fedeztem fel a Friderikusz Èletünk Törtènete cìmű szuper műsort.

Elkèpesztő volt làtni az àtalakulàst ès ahogy kihozta a sìràst a vendègekből az, hogy 30 èvet öregedtek.

Fèrfikènt èn is megkönnyeztem mert bele èltem magamat, hogy mi lenne ha èn ülnèk ott ès làthatnàm a pàromat ès magamat is megöregedni.

2023. dec. 4. 14:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Bevallom őszintén.. én azért félek, tartok tőle, talán egy kicsit jobban is, mint kéne. Azért nem rugózom rajta állandóan, bár az tény, hogy mostanság elég sokszor eszembe tud jutni.

Tudom, hogy ez az élet rendje, de látni, ahogy a nagyszüleim épültek le, és ahogy ugyanez történik pepitában a szüleimmel.. nehéz. Főleg a szellemi része. Bár lekopogom, mert a szüleimnél azt még aligha tapasztalom, de már így is épp elég ahhoz, hogy összeszoruljon a torkom.

Sosem fogom elfelejteni apa reakcióját, amikor a mama nem ismerte meg a kórházban, vagy épp, a mama ijesztően üres tekintetét..

2023. dec. 11. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!