Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azt mondja a barátom, hogy...

Azt mondja a barátom, hogy elhanyagolom, szakítsunk?

Figyelt kérdés

Fiatalok vagyunk, 8 hónapja együtt. Most ertunk el a kapcsolat azon szakaszara, hogy minden sérelem kijön belőlünk. Sok a suli is, barátom néha eljár 8 órát munkába is ,hogy legyen egy kis félretett pénze. És sok a vita, azt mondja hogy én elhanyagolom, pedig szerintem nem így van. Persze nekem is vannak gondjaim, hogy pl: én jobban szeretem megbeszélni a dolgokat, de o nehezebben nyílik meg.

Szüleitől nem kap sok lelki támogatást, és ez is megpecsétel mindent. És persze eléggé különbözőek vagyunk minden téren. De úgy érzem hogy attól függetlenül szükségünk vagy egymásra.

De én nqgyon szeretem ot, és o is engem. Csak most olyan nehez, és én nem akarom az első nagyobb hullámvölgynél eldobni az egészet.

Szerintetek érdemes folytatni, vagy inkább váljunk külön utakon?

Vagy min kéne változtatni ?

2023. dec. 3. 17:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha azt mondja, hogy szakítsatok, akkor szakítsatok. Ha ez egyszer ki lett mondva, onnan már nem sok út vezet vissza fele.
2023. dec. 3. 17:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Ő nem mondta egy szóval se hogy szakítani akar.
2023. dec. 3. 17:47
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
Örülni kéne hogy együtt vagytok. Nagyobb problémák is beüthetnek főleg ha valaki beteg lesz. Ilyenkor erősödik a kapcsolat. Kitartást. Legyetek együtt. :)
2023. dec. 3. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!