Illetlenség a temetőben elhanyagolt sirokra egy egy virgot tenni?
Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 18:57
1/20 anonim válasza:
Nem. Sőt, nagyon szép dolog. Gondolj bele, hogy örülnek azok az emberek, ha látják ezt a Mennyből. :-)
2/20 anonim válasza:
Nem, odatenni nem illetlenség.
Illetlenség csak az lenne, ha az ott nött növényeket vinnéd el.
3/20 anonim válasza:
Hányszor fogod még megkérdezni...???
4/20 A kérdező kommentje:
Sose kérdeztem...
2021. febr. 26. 19:08
5/20 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon kedves dolog!
6/20 A kérdező kommentje:
Sokat jàrok ki a temetőbe sajnos, mindig kèztetèst éreztem hogy egy kis virágot vagy kis angyalt tegyek a teljesen elhanyagolt sirokra csak a családom azt mondta hogy ne tegyem, nem az en dolgom...pedig engem jo erzessel tolt el adni
2021. febr. 26. 19:11
7/20 anonim válasza:
Nem, de minek? Azok már halottak, úgy sem érzékelik.
8/20 A kérdező kommentje:
Mindegy hogy érzékelik e vagy sem.. ezekre ugysem tudunk válaszokat. Mindenkinek megvan a saját hite..
2021. febr. 26. 19:13
9/20 anonim válasza:
Felesleges, inkább tanulj vagy dolgozz, keress pénzt, ne a halottakkal foglalkozz. Jézusom...
10/20 anonim válasza:
Jó olvasni, hogy vannak még ilyen jólelkű emberek. Ritka manapság.
Nagyapám sírjához közel is van egy ilyen sír. Mi is szoktunk vinni oda egy egy mécsest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!