Illetlenség uszodában, ha nem a kabinban öltözök át?
Anyukának mondtad, hogy húzzon kifele a férfi öltözőből vagy hívod a biztonsági őröket?
Nem mellesleg az ÖLTÖZŐ mire való szerinte?
Én olyan uszodába járok, ahol nincs kabin, szóval mindenki a szekrényeknél öltözik át. Jártam olyanba ahol volt kabin, de azt nem kötelező használni. Női öltözőben azt nem szeretem, amikor anyukák a fiaikat hozzák be. Pedig van külön családi öltöző.
Te jól csináltál mindent.
nincs abban semmi, sőt, természetes.
de ez tényleg érdekes h sok szülő bejárkál, nálunk olyan volt a fiúöltözőben, h apuka simán behozta a kislányőát, mert náluk nem működött a hajszárító, és mi meg ott voltunk egy szál farokban, aztán kicsit néztünk h mi van ... olyan 12 körüli kiscsaj volt, szal se nem nagy se nem kicsi, mindenesetre elég idióta apuka volt, a kiscsaj meg alaposan szemügyre vette a helyzetet, azt láttam. mi meg csak álltunk ott, h mi van.
de hogy nem jut a szülő eszébe h esetleg nem kéne? jó kérdés ...
Nekem alapból az a legkényelmesebb, ha már otthon átveszem az úszónadrágot. Így uszodában már elég csak vetkőzni.
Visszaöltözésnél viszont csak a kabin...
Egyetértek az előttem szólókkal, Te mindent jól csináltál.
Kb. két éve pont ugyanezt a helyzetet éltem át, amikor jöttem ki a zuhanykabinból törölközővel a vállamon és a szekrényem mellett egy anya fogadott a 8 év körüli fiával. Teljesen ledöbbent, hogy hogy merek meztelen lenni egy olyan helyen, ahol gyerekek is vannak. Kedvesen közöltem vele, hogy ha a gyereknek egy meztelen test látványa is elég a maradandó lelki sérülésekhez, akkor valamit nagyon benézett a nevelés közben. Amúgy meg ez a férfi öltöző, melyik szó jelentésével nincs tisztában?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!