Mit csináltok ha nagyon rossz kedvetek van? Olyan jó lenne egy tabletta amit ilyenkor bekap az ember és hiába ülsz a fostengerben mégis minden vidám lesz.
Tegnap is ez volt, nagyon rossz kedvű, ingerült, feszült voltam, azt hittem majd kialszom, de nem sikerült. Gondolom az idő is, teljes elhanyagoltság, viszonylag frissen szakítás után, csalódás a barátaimban, és közeleg a szeretet ünnepe...legszívesebben elbujdosnék ebben az időszakban. De persze a rokonság az gőzerővel készülődik, napok óta csak sütés meg takarítás van...
Ti mivel tudjátok feldobni magatokat amikor kivagytok már mindentől? Hátha valamelyik nekem is beválna.
Én hagyok idöt magamnak. Nem az alvás oldja meg nálam sem.
Ha depressziv vagyok, altalaban kell nekem 2 nap mindenki nelkül hogy "kiszenvedjem" magam, megjárjam a magam legmélyebb pontjait az önsajnalatban meg "kinyivákoljam" magam.
Aztàn a 3.nap màr semmi bajom.
Kedvenc zenéket, filmeket hallgatok, nézek. Elmegyek sétálni és közben zenét hallgatok. A kedvembe járok, azaz elmegyek a boltba és veszek magamnak vlmit pl.egy új ruha/kütyü/a kedvenc csokim, chipsem, üdítőm. Rendelek pizzát/hamburgert és letöltök vlmi vidámabb filmet.
Tevékenykedem pl.sportolok, pakolok stb..
Nekem a friss levegő és a sétálás tesz jót, olykor bőgök is közben.
Ha otthon kell ilyenkor maradnom az általában nem tesz jót, mert nem tudok aludni se, ha nagyon kivagyok és többet gondolkozom ha nem változékony a környezetem.
Esetleg nézd meg a karácsonyi fényeket a környékeden, ha tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!