Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Támogatnátok, hogy a gyermekvá...

Támogatnátok, hogy a gyermekvállalás és a gyermeknevelés további ösztönzéséhez a gyermekekkel rendelkező családok havi 30-40ezer ft juttatást kapjanak, melyet a gyermektelenek és céges állnak?

Figyelt kérdés
2023. nov. 25. 15:09
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Az a baj egyébként ezzel, hogy nem tudsz szűrni. A támogatást szerintem minden gyerek megérdemelné, egytől sem sajnálom (mondom ezt úgy, hogy nekem nincs, ha rajtam múlik - márpedig ki máson múlna - nem is lesz). Én többször vállaltam már társaságban azt a néha népszerűtlen véleményt, hogy igenis támogassuk a borsodi zsákfaluban szobakonyhás széteső vályogházba ötödiknek született zabigyereket is, mert szerencsétlen nem tehet róla, hogy milyen körülmények közé vállalták be a felelőtlen, önző, hülye szülei. De közben meg - nem zsákfaluból, de azért csóró borsodi faluból származva - azt is megértem, hogy miért nem akarják az emberek ebbe a feleketlen kútba önteni a pénzt. Mert én is láttam, hogy nagyon sokszor mindenre lett az költve, csak a gyerekre nem, és hogy az ilyen gyerekeknél nem tudom... talán 20-ból egy az, aki aztán szakmát tanult, normálisan dolgozik? Van, aki még olvasni sem tanult meg. De közben meg mit tudsz ezzel csinálni, gyereket vállalni alapjog, ehhez a náci Németországon kívül senki nem mert hozzányúlni. És ha a gyerek már megvan, akkor egyrészt az értelmeddel balátod, hogy ő nem érdemli meg a kerti budit meg az üres tésztát, másrészt meg az emberek többségébe zsigeri szinten bele van írva, hogy a gyengébbet, elesettebbet segíteni kell, és ilyen a gyerek is.

Az szerintem semmiképp nem lehet megoldás, hogy pénzt adunk nekik.

2023. nov. 26. 21:01
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

Hubaxi de nagy az isten állatkertje.....

Mégis mi az nénjétek kislábújkörmit vonnak el tőletek kedves gyerektelenek, amit szétosztanak a családosok között?

Kissé unalmas már a nyikorgásotok... Vagy szerintetek mindenki azért a szaros párezres gyerekpénzért szül?

Nekem csak a lányom megfogantatása többe került mint sokatok egész éves jövedelme, szóval pofa lapos mostmár az általánosítgatással!

2023. nov. 28. 20:46
 23/31 anonim ***** válasza:
88%
Génhibások is szaporodnak, akiknek nem kellene, fasza.
2023. nov. 28. 21:19
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
23. Ezt en se ertem minek erőszakolja meg a termeszetet, valszeg nem veletlen hogy nem jött össze termeszetes uton. Es meg azt se kepes felfogni h az hogy evekig otthon csücsül a petricseszeben kikevert gyerekevel, az rohadtul nem csak par ezer ft az allamnak.
2023. nov. 29. 06:48
 25/31 anonim ***** válasza:
87%

"Vagy szerintetek mindenki azért a szaros párezres gyerekpénzért szül?"

Leszarom, hogy miért szül, aki szül. Meg azt is, hogy miért nem szül, aki nem szül. De ettől még tény, hogy a gyereked után jár neked pénz, a gyerektelennek meg nem.

2023. nov. 29. 11:46
 26/31 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom állami támogatást is lehet kérni mesterséges megtermékenyítésre:D

(Javítsatok ki, ha tévedek!)

Szóval már azt sem kell önerőből fizetni teljesen.

Ellenben az örökbefogadás ingyen van!

Ha választani kellene, inkább, nekik adnék támogatást, az állam is jobban járna hosszú távon.

2023. nov. 29. 12:21
 27/31 anonim ***** válasza:
54%
Magyarországon jelenleg kevesebb örökbefogadható gyerek van, mint amennyien örökbe szeretnének fogadni. Ez alól természetesen kivétel a 8 évesnél idősebb, beteg, barnább bőrszínű gyerekek száma, akik gyakorlatilag születésük óta állami gondozásban vannak, de csak most váltak örökbefogadhatóvá. Aki ilyen gyereket viszont örökbefogad, azé minden tiszteletem.
2023. nov. 29. 12:54
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
#22: Pont le tudom sz/rni, hogy neked mennyibe került gyereket csinálni. Mindenki annyit költ a hobbijára, amennyit akar. De megint le kell írni ezredszer is, hogy miért és mennyire rossz ez az egész elletőpolitika ami megy ebben a országban? Nem az a lényeg, hogy értelmes emberek legyenek, hanem hogy darabszám legyen, aki meg nem akar beállni a sorba, annak kifejezetten rossz legyen.
2023. nov. 30. 16:12
 29/31 anonim ***** válasza:
86%
Nekem régóta álmom az, hogy minden dolgozó lelép innen, elmegy külföldre, maradnak a nyugdíjasok, cigányok és nagycsaládosok, és meccseljék le, ki tart el kit.
2023. nov. 30. 16:17
 30/31 anonim ***** válasza:
58%

Majd versenyeznek a filippinókkal!:D

2023. nov. 30. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!