Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért szivatják a csajok a...

Miért szivatják a csajok a pasijukat azzal, hogy vásárolni viszik őket?

Figyelt kérdés
Gyakran látom, ahogy a csajok ruhákat válogatnak, a férfiak meg ott szenvednek mellettük órákat. A csajok ezt miért erőltetik, a pasik meg ezt miért hagyják?
2023. nov. 15. 15:26
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Utolsó, nagy forma vagy siiirok. De am igazad van.
2023. nov. 15. 21:55
 32/40 anonim ***** válasza:

Hasonló a hasonlót vonzza, zsák a foltját mindig megtalálja. 😉

Szüleidben mi a több, az ellentét, vagy a hasonlóság? ☺️

2023. nov. 15. 21:58
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
32# Őszintén? Szöges ellentétei egymásnak, "még egymás szagát sem bírják" így 70 felett, de mégis aggódnak, ha valamelyikkel van valami.
2023. nov. 15. 22:10
 34/40 anonim ***** válasza:

Rühellek vásárolni, ha kell valami, én is mindig viszek egy barátot, hogy legyen velem, mert úgy elviselhetőbb a dolog.

Shopppingolni nme szoktam, nem vásárolok tuhát szórakozásból, csak, ha tényleg kell valami. Legutóbb télikabátot vásároltam, és hívtam magammal egy barátot, aki végigszenvedte a folyamatot. Miután megvásároltam a cuccot, mentünk egy kocsmába iszogatni és forma1-et nézni, hogy neki is legyen valami jó az estében.

2023. nov. 16. 02:32
 35/40 anonim ***** válasza:
52%

Az őskorból eredhetett ez az általad hangoztatott mondás, mert akkor nem váltak el az emberek, együtt maradtak, még akkor is, mikor utálták egymást, napi szintű volt a veszekedés...stb..

Ez a mai világban már nem így van.

Szüleid, ha még egymás szagát se szeretik, gondolom napi szintű a veszekedés, pörölés, szurkálódás egymással, nincs sok közös program, nincs kézfogás, sok puszi az arcra ..stb..és szerinted ez a normális? Hogy feszültségben élik minden napjaikat?

2023. nov. 16. 06:13
 36/40 anonim ***** válasza:

35# Az a baj, hogy amennyire nem értesz magyarul, annyira élénk a fantáziád.

"Az őskorból eredhetett ez az általad hangoztatott mondás, mert akkor nem váltak el az emberek, együtt maradtak, még akkor is, mikor utálták egymást, napi szintű volt a veszekedés...stb.."

Az őskorban barlangban éltek, hordákban, az asszonyok gyűjtögettek, a férfiak vadásztak.

"gondolom napi szintű a veszekedés, pörölés,"

Nem napi szintű, de akad. Egy idő után már belefáradnak az öregek is, gondolom.

"nincs sok közös program,"

70 felett mi lenne? Kösö séta az ötyi klubba? Ahhoz meg tól fiatalosak még így is.

"nincs kézfogás, sok puszi az arcra "

Hát ilyet még olyan 70-eseknál is ritkán látok, akikből egyébként sugárzik a szeretet és természetesség.

"és szerinted ez a normális? Hogy feszültségben élik minden napjaikat?"

Hol írtam ilyet, hogy normális? Na ezért élénk a fantáziád. Egy mondatból te komplett diagnózist állítottál fel, és még azt is tudni véled, hogy én mit tartok normálisank, és mit nem.

De lehet hogy csak kétféle kapcsolatban tudsz gondolkodni, az egyik, amilyennek a sajátod látod, a másik meg az emit itt leírál látatlanban.

2023. nov. 16. 09:09
 37/40 anonim ***** válasza:

Az őskor irónia volt, de látom nem esett le neked. Tehát, hogy megértsd, az őskor= nagyszülők ideje kb.

Közös program lehet a kirándulás, színházba járás, szervezett programokon való részvétel, kulturális programokon való részvétel, fürdőkbe elmenni...stb.

Mivel te írtad, hogy "az ellentétek vonzzák egymást" ebből viszont az következik, hogy szerinted az a normális, ha mondjuk sokat veszekednek, mert ha különböznek a nézeteik, akkor bizony sok a nézeteltérés..stb.

Az emberek nem mágnesek, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Hosszú távon csak az azonosság miatt maradnak együtt. A megszokás az megint más kategória, mikor lusták kilépni a szar, nem működő kapcsolatból és csak elvegetálnak egymás mellett.

2023. nov. 16. 09:24
 38/40 anonim ***** válasza:

Ui. Itt egy részletes cikk mind a két oldalról:

[link]

2023. nov. 16. 09:47
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

37#

"Az őskor irónia volt, de látom nem esett le neked. Tehát, hogy megértsd, az őskor= nagyszülők ideje kb."

A szarkazmus egy fajtája, amikor az iróniát szó szerint vesszük. Nem vicces, ha csak szerválni tudunk, de a visszadobott labdát fogadni nem.

"Közös program lehet a kirándulás, színházba járás, szervezett programokon való részvétel, kulturális programokon való részvétel, fürdőkbe elmenni...stb."

Nyaralás, fürdők megvannak, ettől még vannak gondok. A világ és az emberek , ahogy a kapcsolatok sem fekete-fehérek.

"Mivel te írtad, hogy "az ellentétek vonzzák egymást" ebből viszont az következik, hogy szerinted az a normális, ha mondjuk sokat veszekednek, mert ha különböznek a nézeteik, akkor bizony sok a nézeteltérés..stb."

Tehát ha Bárányok Hallgatnak-ból idézek, akkor meg sorozatgyilkos vagyok?

Kötelező egyetértenem azzal, ami egy közmondás?

"Az emberek nem mágnesek, hogy az ellentétek vonzzák egymást.

Értem, tehát az a normális, ha az ember a tükörképét választja.

Ez nekem inkább egoizmusnak tűnik. Engem mindig az vonzott, aki kicsit más mint én, nyilván nem a totális ellentétem. De egy pont olyat mint én, el nem tudnék viselni.

"A megszokás az megint más kategória, mikor lusták kilépni a szar, nem működő kapcsolatból és csak elvegetálnak egymás mellett."

Ez megint olyan, hogy a tüzet táplálni kell, nem csak várni a sültgalambot, és hogy minden magától működjön. Persze, hogy egy idő után nem fog működni. Persze egyszerűb baz első problémánál elszaladni, aztn majd jön a következő.

2023. nov. 16. 10:10
 40/40 anonim ***** válasza:
Egyetértek 39.
2023. nov. 16. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!