Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért szivatják a csajok a...

Miért szivatják a csajok a pasijukat azzal, hogy vásárolni viszik őket?

Figyelt kérdés
Gyakran látom, ahogy a csajok ruhákat válogatnak, a férfiak meg ott szenvednek mellettük órákat. A csajok ezt miért erőltetik, a pasik meg ezt miért hagyják?
2023. nov. 15. 15:26
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam szenvedni
2023. nov. 15. 15:29
 2/40 anonim ***** válasza:
81%

Párom se panaszkodott sose, nem is vág unott képet, ritkán van olyan, mikor én vacakolok valami miatt.

A tizenéves pasikák meg majd felnőnek agyilag, egyszer csak valamikor.

2023. nov. 15. 15:31
 3/40 anonim ***** válasza:
84%

Az hagyján. Én megértem, hogy vagy nem tud dönteni, és nem akar 3-at venn, csak mert nem tud dönteni, de amikor egy dolgot nézeget fél órát, és nem tudja eldönteni, hogy kell-e vagy nem.

Persze, amikor meg barkácsolni kell a ház körül, és épp a barkácsboltban az elkatrészek előtt gondolkodok, hogy hogy kéne megoldani a problémát, és mi kellhet hozzá, akkor 2 perc után már toporzákol, hogy menjünk már, meg miért nem lehetett megtervezni előre, hogy mi kell.

Na ez sokkal idegesítőbb.

2023. nov. 15. 15:31
 4/40 A kérdező kommentje:
Akinek nem inge!...☝️
2023. nov. 15. 15:32
 5/40 anonim ***** válasza:
0%

"A tizenéves pasikák meg majd felnőnek agyilag, egyszer csak valamikor."

Ja, tehát 20 felett minden pár pont olyan mit ti vagytok. Ja nem. Majd ha leszel 40, addigra talán már előjönnek azok a dolgok, amit még most udvariasan kezeltek.

2023. nov. 15. 15:34
 6/40 anonim ***** válasza:
86%

A feleségem gyorsan vásárol, szeretek tanácsot adni, néha a fülkében kapok egy kis ízelítőt is az esti programból.

Szóval nem zavar.

2023. nov. 15. 15:34
 7/40 anonim ***** válasza:
0%

Párom 39, én 33. Van még egyéb kérdésed?

2023. nov. 15. 15:38
 8/40 anonim ***** válasza:
0%
7# Mi meg 46-41? Most akkor én nyertem, vagy mit akartál ezzel mondani?
2023. nov. 15. 15:45
 9/40 anonim ***** válasza:
78%

Ezt írtad, idézem: "Majd ha leszel 40, addigra talán már előjönnek azok a dolgok, amit még most udvariasan kezeltek."

Ezért írtam, hogy nem huszonéves pár vagyunk, hanem 30 fölötti, és ennyi évesen is így tudunk egy egyszerű vásárláskor viselkedni.

Te pedig szimplán csak irigykedsz, mert már besavanyodtatok. Ennyi.

2023. nov. 15. 15:53
 10/40 anonim ***** válasza:
23%

9 Dehogy irigykedek, sosem szeretnék olyan szemellenzős lenni, és olyan álomvilágban élni mint te. Te jöttél a korral, mert szerinted mindenki tizenéves, aki nem olyan "tökééletes" pár mint ti, az elképzelt világodban.

Nem savanyodtunk be, sok dologban egyezünk, bejártuk, és járjuk európát Dániától Magyaroszágig, sosem unatkozunk, egy dologban nem passzolunk, azt meg nem kell együtt csinálni.

Ha szerinted ez besavanyodás, akkor pláne nem irigykedek, és örülök, hogy nem ismerjük egymást.

2023. nov. 15. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!