Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért szivatják a csajok a...

Miért szivatják a csajok a pasijukat azzal, hogy vásárolni viszik őket?

Figyelt kérdés
Gyakran látom, ahogy a csajok ruhákat válogatnak, a férfiak meg ott szenvednek mellettük órákat. A csajok ezt miért erőltetik, a pasik meg ezt miért hagyják?
2023. nov. 15. 15:26
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
78%

Szóval, én szerinted álomvilágban élek, mert kijelentettem, hogy a párom nem unatkozik bevásárlás közben, én pedig csak ritkán vacilálok dolgokon? :D :D

Hűű.. de szánalmas, de te nem vagy irigy...persze-persze. :D

2023. nov. 15. 16:12
 12/40 anonim ***** válasza:
91%

2# "Párom se panaszkodott sose, nem is vág unott képet, ritkán van olyan, mikor én vacakolok valami miatt."

És olyan is ritkán van, hogy a párod vacakol? Te hogy viseled?

2023. nov. 15. 16:14
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld, én se unatkozom, hanem segítek neki keresni, vagy én is nézelődök.

2023. nov. 15. 16:16
 14/40 anonim ***** válasza:
79%
Bocsika, a szardobálásaitokra szerintetek ki kiváncsi? Húzzatok már ezzel privátba!
2023. nov. 15. 16:20
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez hozzáállás kérdése egyébként, nem korfüggő. Aki alapból sietős nem tökölős típus az (tolerálással talán) de tuti toporogni fog én unni a banánt (amennyiben nem találja fel magát).
2023. nov. 15. 16:21
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
és*
2023. nov. 15. 16:21
 17/40 anonim ***** válasza:
46%

És még valami, egy felnőtt ember tudtommal már megtanult viselkedni, de akkor ezek szerint tévedek veletek kapcsolatban.

2023. nov. 15. 16:22
 18/40 anonim ***** válasza:
71%

#17 Nézd, viselkedni tudtam 20 évesen is. Sok nőknek ez nehezebben megy. Az itteni válaszaid mutatják a legjobban.

Pl. 12-re hogy válaszoltál, amikor csak egy kérdést tett fel, hogy hogy van ez fordított helyzetben? Vagy talán rátapintott az érzékeny pontra? És még meg vagy győződve róla, hogy te tudsz viselkedni.

2023. nov. 15. 16:35
 19/40 anonim ***** válasza:
35%

Nem tapintott rá semmire, viszont feltételezte, hogy én unatkozom. Nem, ez nem igaz, miért olyan hihetetlen ez?

A másik 40+-os válaszoló is nekem esik, mert kijelentettem, hogy leginkább a tizenéves srácokra jellemző, hogy unatkoznak, miközben a párjuk vásárol és válogat. Felnőtt férfinál meg nem jellemző ez, mert ők megtanultak viselkedni, tűrni, türelmesek és toleránsak lenni azzal, akit szeretnek.

A legjobban azt "bírom", mikor jönnek ilyen szöveggel, hogy "majd ha te x éves leszel..." Igen, leszek én is annyi, csak nem fogom ugyanazt átélni nagy valószínűséggel, mint az adott illető, ezért teljesen felesleges azt kijelenteni, hogy majd, ha én 40 éves leszek, "addigra talán már előjönnek azok a dolgok, amit még most udvariasan kezeltek."

Nem hiába megy tönkre annyi párkapcsolat és házasság manapság. Az emberek többsége már nem figyel oda a párjára, nem toleráns, nem türelmes és figyelmes vele.

Akit szeretünk, azzal türelmes vagyunk. És a kérdés csak egy vásárlásról szól. Ha ebben nem vagyunk türelmesek és toleránsak a másikkal szemben, akkor sokkal nagyobb dolgokkal kapcsolatban, akkor hogy leszünk vele azok?

2023. nov. 15. 16:47
 20/40 anonim ***** válasza:
68%
Soha nem akarnék olyan pasit, aki látványosan toporzékol, mint egy gyerek, hogy mennnnnnyünk mááááár. Szerencsére amíg én nézek magamnak ruhát, ő néz magának, mert igényes és nem az anyja vagy én öltöztetem.
2023. nov. 15. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!