Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért szivatják a csajok a...

Miért szivatják a csajok a pasijukat azzal, hogy vásárolni viszik őket?

Figyelt kérdés
Gyakran látom, ahogy a csajok ruhákat válogatnak, a férfiak meg ott szenvednek mellettük órákat. A csajok ezt miért erőltetik, a pasik meg ezt miért hagyják?
2023. nov. 15. 15:26
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
0%
Helo a toporzékolás az én véleményem nem az "úré"! Egyáltalán nem hozzád szegődött...
2023. nov. 15. 17:01
 22/40 anonim ***** válasza:
0%

"Nem tapintott rá semmire, viszont feltételezte, hogy én unatkozom. "

Sehol sem írta, hogy unatkozol. Megkérdezte, hogy hogy van ez fordított esetben, felháborodtál. Akkor ez nálad freudi elszólás?

2023. nov. 15. 17:02
 23/40 anonim ***** válasza:
46%

A, Kell egy teherhordár;

B, Legalább együtt vannak;

C, Kell egy bankos.

2023. nov. 15. 17:23
 24/40 anonim ***** válasza:
0%

Látom igen, mert válasz helyett megtoroltad egy pirossal, ez nekem többet ér, mint egy igaztalan válasz. :)

Tudod minden baráti körben vannak idegesítő egoista dirigens feleségek, akik elvárják, hogy őrájuk figyeljenek, és velük mindenki legyen türelmes, ők meg átgázolnak mindenkin, nem veszik észre, hogy van mellettük egy szenvedő tolerűns fél.

Korábban azt hittem, hogy ez rosszindulat, de tényleg ne veszik észre magukat, és nincsenek is tudatában, hogy milyen elviselhetetlenek.

2023. nov. 15. 18:02
 25/40 anonim ***** válasza:
46%

Hasonló a hasonlót vonzza. 😉 Gondolom erről már hallottál, nem?

Bocsi, ha nem lógok órákat itt, és nincs mindig időm arra, hogy azonnal válaszoljak neked. Te pedig tanulj türelmet, és várd ki a sorod! Nem az itt eltöltött idő az első számomra.

Nem érdekel, hogy milyen hazugsággal áltatod magad rólam. Nem rám tartozik. 😉☺️

2023. nov. 15. 18:22
 26/40 anonim ***** válasza:
46%
25# Tehát a te ismerettségi körödben ezek szerint nincs ilyen?
2023. nov. 15. 20:01
 27/40 anonim ***** válasza:
Szerintem am mindenkinek igaza van, csak mindenki más nézetből nézi. Most ezen felesleges vitatkozni.
2023. nov. 15. 20:14
 28/40 anonim ***** válasza:

Olyan, aki unott képpel várakozik, míg a szeretett párja ruhát keresgél és próbál? Ilyenről nem tudok.

2023. nov. 15. 20:51
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan, aki unott képpel várakozik, míg a szeretett párja ruhát keresgél és próbál? Ilyenről nem tudok."

Beleszólok: én sem hallottam ilyenről még. De nekem olyan a baráti köröm, hogy tényleg szeretik egymást az emberek, nem csak összeállt egy punci meg egy kuki, és elviselik egymás baromságait.

Ez az "unottan megyek a nővel vásárolni" az én (36) szüleim (58-61) korában volt divat meg vicc meg minden kabaré alapja.

2023. nov. 15. 21:19
 30/40 anonim ***** válasza:

25#/28# "Hasonló a hasonlót vonzza. 😉 Gondolom erről már hallottál, nem?"

Ezt még mindig nem értem mire mondod. Én sosem várok unott képpel, és nem is toporzékolok, hogy menjünk már. Ez nincs viszonozva, engem ez az egy dolog zavar. De mint mondtam, ez csak a vásárlásoknál igaz. Tehát megdőlt ez az elméleted.

Egyébként meg úgy van a szólás, hogy "az ellentétek vonzzák egymást".

Ha gonosz akarnék lenni, mondthatnám, hogy mindenkinek van xy-típusú ember (pl. unottan várakozó), ha nincs, az azért lehet, mert ő maga az. :P

2023. nov. 15. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!