Mit szóltok, hogy a hír szerint ezrével hagyják ott a magyarok Ausztriát és költöznek vissza Magyarországra dolgozni?
Nyilván a lakájmédia újabb hazugságáról van szó.
Ezt szólom hozzá. :-)))
kamu hír
Vagy csak a nyári idénymunkások jönnek haza.
"A külföldi munkavállalás időtartamát például masszívan meghatározza az egyéni sorsok alakulása is, de egy másik tényezőt is mindenképpen érdemes kiemelni: ez pedig a nyári idénymunkák, illetve a turisztikai főszezon lecsengése. Az persze bőven benne van a pakliban, hogy a télen újra felpörög majd az ausztriai munkavállalás."
Nyár végén nincs ebben semmi meglepő. Majd visszamennek.
Maximum az idénymunkások mennek vissza Magyarországra. Én is Ausztriában dolgozom, hülye lennék visszamenni. :D
Ott sem kerestem rosszul, de itt a tudásommal a sokszorosát keresem és a felét sem vonják le adóban annak, amit Magyarországon levonnak.
Szóval ez a hír (is) egy ordas nagy kamu. Ellenben egyre többször találkozom kávézókban/éttermekben magyarokkal.
Én fél évet töltöttem itthon, mert eladtam a házat, meg voltak még egyéb elintézni valóim, most novemberben megyek vissza. De van ismerősöm aki konkrétan a téli sí szezonra megy most ki dolgozni.
Nettó hülyeség az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!