Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Anyagi kilátástalanság,elkeser...

Anyagi kilátástalanság,elkeseredés?

Figyelt kérdés
miért érzel anyagi kilátástalanságot,mindenki története èrdekel.20 évesen pályakezdőként 7 milliós hitelt se kaptunk mèg,hogy a lakást megvegyük( albérlet 70 ezer volt kesobb 120 ezer rezsivel,egy jogsit ki tudtunk spórolni,1 milliós használt kocsira közben hitelt 4 évig fizettük,1 gyerek mellett,közben bejött a csok banaváró,ezért 3- szoros házárak lettek,de mivel amugy is akartunk még 2 gyereket,ęs másképp soha nem lenne házunk se,mi is felhasználtunk. persze még ezért is lenéztek,beszóltak még ismerősök is.ha anno meg tudtuk volna venni 7 millioért lakást,most ezeket 20 millióért adják,tehát most eladnánk és hitel nélkül lenne kertes házunk,ehelyett 20 évig van két hitelünk,de az albérlet is ennyi volt.férjem 3 éve tervezi a szemuvegét csináltatni 200 ezer,kocsit kéne szerelni 300 ezer körül,máskor is ennyi volt azt is hitelre,sőt még a 80 ezres fűnyírót is 1 évig fizettük,most a fogainkra kell felvenni újabb 2- 3 milliót,nem akarunk sztk- san sok szájsebęszetet,a szülésekhez magándokiról nem is álmodok,a bútorokat ingyen szereztük be netről,és csak ha volt 20 ezrünk s szállításra. férjem 12 éve vágyik a balatonra,soha nem volt,én 1x osztálykiránduláson.nyáron kb 3x megyünk strandra közelbe. a házon lenne mit csinálni kb majd 50 évesen.ha felnőttek a gyerekek,nyugdíjunk nem tudom lesz- e,még anyám se biztos,hogy megél majd,hogy tartom el.
2023. okt. 28. 11:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%
Na megérkezett a kérdező lepontozni mindenkit aki nem sajnálja a hülye döntései és a nagyzási mániája miatt:-D
2023. okt. 28. 12:33
 12/28 anonim ***** válasza:
72%
Ez nem kérdés, csak panaszkodás a semmire. Jobban álltok, mint az átlag.
2023. okt. 28. 12:34
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
😂😂 Milyen kilátástalanság?? van még olyan amire nem hitelt vesztek fel? maszek fogorvos mi? nem tudlak sajnálni. Gondolkozzál már. Egy tipikus életképtelen ... vagytok.. aztán majd a végén a gyerekek szivnak meg mindent (mindenki tudja mire gondolok, nem jut eszembe a szo valami tartozasos dolog.. javitsatok ki)
2023. okt. 28. 12:39
 14/28 anonim ***** válasza:
80%
Miért kellett nektek rögtön 3 gyerek? 🙄
2023. okt. 28. 13:07
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a legtöbben, én sem igazán értem, minek kellett +2 gyerek, ha már 1 gyerek mellett sem voltatok eleresztve anyagilag? Meg ez a számtalan hitel... Ha ilyen igényeitek vannak, akkor több pénzt kell keresni, nem pedig hitelt hitelre halmozni!
2023. okt. 28. 13:39
 16/28 A kérdező kommentje:
na kértem ne bántsatok ,erre mindenki :D szóval jobban jártunk volna ha albérletbe maradunk,és ugyanannyit fizetünk csak életünk végéig? ugyanugykl kevesebb jutna szerelésre stb. vagy mi a megoldás? így is sokáig azt fizettük,mert féltem a hiteltől,de ràjöttünk,nem lehet félretenni is mellette. sok olyan fiatalt ismerek akik csak hitellel tudnak házat venni és bűnösök,mert ők is szeretnének gyerekeket.nyilván mi örültünk volna legjobban ha nem létezne csok és alapbol harmadannyiert veszunk házat...és minket hibáztatnak ebben. ez jó. igen dolgozom is a 3 gyerek mellett,mit tegyek mèg? igen annyi a szemüveg,erős lencse,kerettel,nagyon rossz a szeme. mindig csak kötekedés,de megoldást senki nem tud. az jo,hogy mindenki elköltözik a szülőktől és egyből pengeti a kocsira,házra a pénzt,tök jó. gondolkoznátok vagy seninek nincs agya? na mi a megoldás,erre nem tudtok mit írni.
2023. okt. 28. 15:37
 17/28 A kérdező kommentje:
ja és én nem pontoztam le senkit...
2023. okt. 28. 15:38
 18/28 A kérdező kommentje:
sajnálom,hogy nyavajogtam,bocsássatok meg,csak mások története érdekelt volna,hogy együttérző lehessek. én legalább az vagyok.máskor pont nem nyavalyogtam" akkor meg az a baj,mert biztos másokon csámcsogok....
2023. okt. 28. 15:42
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem, te ezeket nem együttérzésből akarod hallani, hanem hogy megnyugodj, másnak is xar. És hidd el, tényleg sok embernek van legalább ennyire xar, vagy még rosszabb élete. Csak nem tudom ehhez miért kellett CSOK, meg 3 gyerek.

Mi lakáshitelt vettünk fel. Igaz, sokkal több a kamat rajta, de legalább nem azért szültem, hogy legyen ház. Hanem vettem házat, hogy lehessen gyerek. Most van 3 hiteletek, mert hiába van ház a fejed fölött, semmire sem futja a 3 gyerek mellett. Na EZ volt hibás döntés!

És ebbe fognak most belefutni a csok pluszosok is. 30-50 misis hitel. Sose fizetik ki a 2-3 gyerekes családok.

2023. okt. 28. 15:52
 20/28 A kérdező kommentje:
mi is azért vettünk házat,hogy lehessen gyerek és nem forditva. miért sütik ezt mindig rá a csokosokra? mindig is ennyi gyereket akartam anélkül is. és szülők nyakára nem szülnék ezt vallottam alapból. jó feladom. támadjatok mèg.itt mindig azokba rugtok csak bele akinek még ez is hiányzik. örülök,hogy èn itt soha nem bántok senkit,
2023. okt. 28. 16:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!