Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A családosok nem irigykednek...

A családosok nem irigykednek néha az egyedülállókra?

Figyelt kérdés

Amikor egy kis nyugalomra vágynának, de nem tehetik meg, mert ott van a házastárs, a gyerekek. Amikor csak szeretnének egy nyugodt napot, kikapcsolódni, aludni úgy, hogy nem ugrik rá a gyerek fél 8-kor vasárnap.

Nem vagytok irigyek ilyenkor az egyedül élőkre, akik azt csinálnak, amit akarnak?

ma 13:37
 1/10 anonim ***** válasza:
13%
Attól ha nekem sz.r, még nem érdekel a szomszéd öregnéni, diáklány, nyuggerpapa élete hogy nekik dejo.
ma 13:40
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Nem, a családosok lenézik az egyedülállókat. Látod, az előző is nyuggerpapának nevezi az egyedül élő idős férfiakat, akik esetleg azért vannak egyedül, mert özvegyek.
ma 13:43
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Egyedülállókra biztosan nem.

Nagyon szeretek időszakosan egyedül lenni, de nem kívánom vissza azt az időszakot, amikor nem kellettem senkinek, teljesen értéktelen voltam.

ma 13:43
 4/10 anonim ***** válasza:
27%
Egyáltalán nem irigylem őket, ráadásul tapasztalatom szerint sokkal több "gondjuk-bajuk" van mint a kapcsolatban élőknek, mert minden kis xarságból hatalmas gondot csinálnak és dumálnak be maguknak.
ma 13:44
 5/10 anonim ***** válasza:
42%

Nem vagyok rájuk irigy örülök,hogy van gyerekem meg feleségem.

Megvolt az egyedülálló időszakom is fiatalon akkor az jó volt de tudtam,hogy később akarok családot és ez így jobb nekem

ma 13:44
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Én mindig! Nem is értem miért akar valaki gyereket!
ma 13:51
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem mondom néha örülnék 1 nap nyuginak. Na de az, hogy full egyedül éljek...volt már olyan időszak az életemben és nagyon nem volt jó.
ma 13:51
 8/10 anonim ***** válasza:
22%
A lepontozok szerint más életével kéne foglalkozzak ha nekem sz.r?
ma 13:57
 9/10 anonim ***** válasza:
63%

Így van, az egyedülállókra biztosan nem.

És nem mindegy, hogy ki miért egyedülálló...

ma 14:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Kétségtelen, hogy néha jól jönne pár nap "szabi" a gyerekek nélkül csak magammal foglalkozni, de amúgy összességében nem vagyok irigy, nem adnám a gyerekeinket semmiért.
ma 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!