Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tud megélni Budapesten...

Hogyan tud megélni Budapesten aki egyedülálló és albérletben lakik?

Figyelt kérdés

Jövőre szerettem volna Budapestre költözni.

Nézegettem albérleteket, hát nem akartam hinni a szememnek.

210-270 + rezsi.

Kereset meg 4-500.

Tényleg így kell élnie annak aki egyedülálló és albérletbe kényszerül?Keres 500- at abból 300 kifizet?

És aki nem us keres annyit?

Az hogy oldja meg?

aug. 23. 23:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Szobát kell bérelni, vagy több emberrel együtt egy lakást.
aug. 24. 00:01
 2/11 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon nehezen.

Ismerek ilyet és ő is csak úgy tud, hogy a szülei meg a rokonai támogatják.

De haza költözni nem hajlandó és persze előre sem halad az életben, mert félre tenni nem tud, és a rossz természete miatt a kutyának sem kell.

Szerintem ilyenkor az a megoldás, hogy társulnod kell és a legjobb esetben egy párkapcsolat segíthet mindkettőtökön, hogy ne csak vegetáljatok.

Aki nem keres annyit, az úgy oldja meg, hogy lejjebb adja az igényeit, alkalmazkodik, vagy tesz valamit, hogy jobb legyen.

aug. 24. 00:06
 3/11 anonim ***** válasza:
39%

Egyrészt van albérlet 200 alatt is. Másrészt van kereset nettó 400 felett is.

Amúgy meg nem kell egyedül albérletbe mennie annak, aki nem engedheti meg magának. Vannak pl munkásszállók is.

aug. 24. 00:32
 4/11 anonim ***** válasza:
24%

Az igényeidet csökkented (nem lakást, hanem szobát bérelsz = olcsóbb albérlet). A régi öregek azt mondták, hogy "Addig nyújtózkodj, míg a takaród ér!".

Növeled a bevételeidet, mert a jelenlegi fizetésed.

Bevételnövelés = jobban fizető állást keresel magadnak, túlórázol, piacképes tudást szerzel...

aug. 24. 07:26
 5/11 A kérdező kommentje:
Ja értem lakjon munkásszálon..ját attól hogy valaki nincs tele pénzzel( ha tele lenne nyilván nem kényszerülne albiba)attól még nem biztos hogy csövesekkel akar együtt élni a munkásszállón.
aug. 24. 09:35
 6/11 A kérdező kommentje:
De köszi akkor marad inkább Sopron itt még albi mellett is marad bőven, csak jó lett volna egy kis változatosság
aug. 24. 09:36
 7/11 anonim ***** válasza:
20%

Sopronból miért nem ingázol át Ausztriába?

Furcsa tévképzeteid vannak.

Ha a csóró gyerek Budapestre költözik albérletbe akkor, ezért nem jár automatikusan milliós bér. Érzésem szerint a végzettséged nem piacképes, vagy a szaktudásod nem piacképes.

aug. 24. 09:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyébként van olyan szálló, ahol normális körülmények vannak normális emberekkel. Egy barátom ott van. Például budafoki babtista szálló. Kifejezetten kiszórják azt, akivel gond van.
aug. 24. 11:34
 9/11 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy nem ingázok?

Szerinted hogyan maradna másképp?

Tévképzed?

Te miről beszélsz?

Azért mert meguntam valamit, és változtatni szerettem volna, csak éppen nem gondoltam volna hogy Bp.- en dupla.annyo egy albérlet mint itt amennyit fizetek?

Huha..szerintem azért jött létre ez a ** b***ott oldal, hogy kérdezzél, nem azért hogy beleállj a másikba te veréb

aug. 24. 14:02
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja félrenyomtam 2 betűt, csak még mielőtt az lenne hogy alúlképzett vagyok🤣
aug. 24. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!