Hogyan tud megélni Budapesten aki egyedülálló és albérletben lakik?
Jövőre szerettem volna Budapestre költözni.
Nézegettem albérleteket, hát nem akartam hinni a szememnek.
210-270 + rezsi.
Kereset meg 4-500.
Tényleg így kell élnie annak aki egyedülálló és albérletbe kényszerül?Keres 500- at abból 300 kifizet?
És aki nem us keres annyit?
Az hogy oldja meg?
Én lakótárssal élek, mert így tudok spórolni, de ketten bérlünk egy kétszobás lakást a 2-es metró vonalán 190+ rezsiért. Nyilván a költségek megoszlanak kettőnk közt.
Nekem elég sokat kell ingáznom a dél-pesten lévő munkahelyemre innen, szóval nézegetek folyamatosan lakásokat, és a X, XIX, XVII, XVIII. kerületben simán vannak kis garzonok 120-150 ezerért is. Nyilván kell hozzá helyismeret, mert elég nagy ez a város, és egy kerületen belül akár egy utca két vége is lehet ég és föld életminőség szempontjából. Ha esetleg a jövőben szeretnél még Budapestre költözni, és kinézel egy lakást, akkor lépj be a kerületi, vagy helyi lakossági facebook csoportba, egyrészt ezek a csoportok aranybányák, én egy csomóban benne maradtam, ahol már nem is lakok, mert annyira jókat röhögök a posztokon, másrészt ha kérsz egy véleményt a VII kerület Nefelejcs utca 33-ról, ott lakók fogják leírni, hogy mire számíthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!