Pályakezdő fiatalként Budapesten (albérletben, egyedülállóként) mennyiből lehet megélni?
Eleg egyszeru kiszamolni, csak ossze kell adnod a berleti dijat es az egyeb kiadasaidat.
Vagy mire vagy kivancsi?
Én 160 ezret keresek pályakezdő tanárnőként, plusz van egy idősebb férfi, aki támogat bizonyos szolgáltatásokért cserébe havi 100 ezer forinttal. Így épp, hogy kijövök a pénzből, sajnos nagyon sokat visz el a lakhatás.
Ja és le lehet k*rvázni, de nincs más lehetőségem életben maradni ilyen fizetés mellett.
Igen, ez a k*rvák tipikus kifogása. Milyen érdekes másik több millió nő megtudja oldani ri*anc*odás nélkül. Remélem kiderül aztán lehúzhatod a tanári diplomádat, gyerekek közelébe sem kéne engedni az ilyet (persze, ha nem kamu)
"Milyen érdekes másik több millió nő megtudja oldani ri*anc*odás nélkül."
A kolléganőim nagy része ugyanúgy eltartatja magát, csak a férjével. Nem mindegy neked, kivel fekszem le? Semmi köze a tanári munkákhoz, mint ahogy egy tanár sem hozza be az iskolába azt, hogy a házastársával mit csinálnak az ágyban.
Ne legyenek illúzióid, ha egy tanárnőről kiderülne, hogy pénzért szexel, azonnal kirúgnák. Egész egyszerűen azért, mert erkölcs is létezik a világon.
A szememben nem sokkal különb az, aki pénzért házasodik, de az társadalmilag elfogadottabb.
Nem fogják megtudni rólam. Téma lezárva.
Én csak a kérdezőnek válaszoltam, hogy mennyire lehet megélni itt pályakezdőként. Ha nektek megy albérletben 160-ból, gratulálok, valamit nagyon jól csináltok.
Kérdés,hogy szobát vagy lakást bérelsz.Plusz kérdés,hogy milyen lakás és hol van.
Én nettó 360-400 ezret mondanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!