Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért érzem rosszul magam...

Miért érzem rosszul magam lelkileg egy buli után?

Figyelt kérdés
Ha elmegyek este egy szórakozóhelyre, bármit is csináljak, másnap nagyon bánt lelkileg és szégyenlem magam ( habár nincs miért). Sosem részegedem le, nem csinálok hulyesegeket vagy gáz dolgokat. A szüleim előtt is szégyenlem, pedig tudnak róla, hogy hol vagyok s mit csinálok, sőt, örülnek neki, ha szórakozni megyek ( mindig ki vannak bukva, hogy q fiatalságomat otthon ülve töltöm). Egész este nem csinálok semmit, csak táncolunk, énekelünk a többiekkel, jól érezzük magunkat, max 2-3 ital társaságában. Mi lehet az oka ennek a kellemetlen érzésnek? Miért érzem így magam, ha közben nincs mit bánnom és jól éreztem magam?
ma 09:17
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Ja és az kimaradt, hogy 18 éves vagyok, szóval nem az áll a háttérben véletlenül sem, hogy túl fiatal lennék.

Illetve az sem, hogy sokat mennék. Van mikor egy év eltelik és nem voltam ilyen helyen, de mondjuk 4-5 havonta talán elmegyek

ma 09:20
 2/12 anonim ***** válasza:
83%

Hát nekem ötletem sincs. Hiszen azt írod, hogy ott és akkor jól érzed magad. Hogy másnapra ez hogy fordul át pont az ellentettjébe, az rejtélyes.

Esetleg több infó?

ma 09:27
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
Vallásos agymosásos nevelést kaptál? Azt tanították, hogy csúnya dolog jólérezni magad?
ma 09:29
 4/12 anonim ***** válasza:
81%

3

A kérdező ezt írta: "A szüleim előtt is szégyenlem, pedig tudnak róla, hogy hol vagyok s mit csinálok, sőt, örülnek neki, ha szórakozni megyek (mindig ki vannak bukva, hogy a fiatalságomat otthon ülve töltöm)."

ma 09:31
 5/12 A kérdező kommentje:

3-as, abszolút nem. Mindig nyíltan lettek kezelve az ilyesmik, sőt, mindig küldve lettem inkább, hogy éljem ki a fiatalságom.

2-es, mondjuk tegnap este voltam egy szórakozóhelyen pár barátommal. Tényleg semmi sem történt, egész este táncoltunk, csak 2 italt ittam. De azóta eszméletlenül rosszul érzem magam, gyötör valamilyen bűntudat és szégyen keveredése.

ma 09:36
 6/12 anonim ***** válasza:
63%
Tipikus másnapossági tünet. Igyál kevesebbet, vagy esetleg semennyit sem.
ma 09:40
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

5

Hát ez valami nagyon fura ügy.

Fiú vagy lány vagy?

Ismerkedni próbálsz?

Beszéltek esetleg olyasmit a barátokkal, ami mondjuk a bulizókra nézve kicsit sértő lehet? (Tudom, hülyeségeket kérdezek, de nem tudom, merre kellene elindulni...)

ma 09:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is így érzem magam még mindig, pedig már 30 elmúltam.
ma 09:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyszerűen introveltalt típus vagy, ezért az átlagnál jobban elfaraszt, amikor emberek között vagy, hosszabb időre van szükséged, hogy feldolgozd a sok ingert, ami egy ilyen buliban ér. Nem baj az, csak kalkuláld bele, hogy ha majd megint bulizni mész, akkor a következő napra eleve ne nagyon tervezz emberes programot, mert szükséged lesz az egyedül létre, hogy újra feltoltodj.
ma 10:21
 10/12 anonim ***** válasza:

8

És neked semmi ötleted, hogy ez a jelenség miért lehet?

ma 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!