Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt barátnőm nárcisztikus lenne?

Volt barátnőm nárcisztikus lenne?

Figyelt kérdés

Nem szerelmi kapcsolatról van szó, hanem barátiról.

Gimiben barátkoztunk össze, de még ott is volt úgy hogy otthagyott más barátnőkért, megígérte, hogy következő évkezdéskor mellém ül, aztán még se így történt, pedig össze se vesztem vele. Attól, hogy mással is barátkozott, attól még szerintem velem is épp úgy barátkozhatott volna. Aztán volt képe azt hazudni, hogy én mondtam hogy nem akarok mellette ülni. De aztán visszakuncsorgott hozzám, mert amúgy már nem nagyon beszélt vele senki.

Még gimi után is beszéltünk, találkoztunk egymással, még akkor is meglátogattam mikor beteg volt, de aztán utoljára már én hívtam, de éreztem, hogy nincs kedve hozzá, utána már ő se keresett engem, se én őt.

Én úgy voltam vele miért hívogassam csak én őt.

Amúgy kipletykált engem a hátam mögött. Ha neki rosszabbul sikerült egy dolgozata, mint nekem, akkor mintha duzzogott volna. Én segítettem neki a dolgozatoknál, ő dugdosta előlem.

Hozzáértette a hajvasalót a fejbőrömhöz, mikor egyszer a hajamat simította, és azt mondta tűrjem el a fájdalmat, mert a szépségért meg kell szenvedni.

Ha közös képet csináltunk is, én mindig szarabbul néztem ki rajta, mint ő, pedig mikor egyedül lefotóztam magam, akkor jobban néztem ki. A képeken is mindig ő volt előtérben.

Mikor volt a születésnapom, írt, hiába nem beszéltünk már, de én már neki nem írtam, mivel amúgy megszakította velem a kapcsolatot.

Rengeteg képet tölt fel magáról az internetre. Most boldog mivel már 2 hónapja házas a férjével, 1 éven belül még a kezét is megkérték. Bár nekem is van barátom, de ez eddig még nem történt meg, mármint az hogy összeházasodjunk.

2023. okt. 27. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Nehéz ezt ennyiből diagnosztizálni, de mindenképp kevés az empátiája, manipulatív, kegyetlenkedő - ez nem barát.
2023. okt. 27. 21:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt látom a férjével készült képeket is hol letörli, hol kirakja nagy örömmel.
2023. okt. 27. 21:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Persze amúgy nem számítottam rá, hogy meghívna az esküvőjére, de ha tartottuk volna a kapcsolatot, és jóban lettünk volna, akkor örültem volna neki, ha meghív. Mikor én egyedül voltam, és neki volt valakije, akkor azt mondta meghívna az esküvőjükre ( azzal a pasival szakítottak).
2023. okt. 27. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de neked is van valami beütésed a leírásod alapján, így kicsit kétes másra mutogatnod. Ennyiből meg egyébként nem lehet megállapítani, hogy pont nárcisztikus lenne, annyi féle másik zavar is van.
2023. okt. 30. 11:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!