Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem akarok gyereket 29...

Miért nem akarok gyereket 29 évesen?

Figyelt kérdés

2023. okt. 21. 21:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert minek? Csak megnehezíti az ember a saját életét vele. Miért kéne mindenáron akarni? Ennek semmi köze a korhoz egyébként.

Én pl 15 évesen se akartam, 25 évesen sem akartam már házasként, és most 38 évesen se akarok, ahogy a férjem sem vágyott soha gyerekre. Számunkra a kapcsolatunk és a szabadságunk a legfontosabb.

Nem kell mindenkinek gyerek. Vannak akik így boldogok, és ez természetes. Nem akarhatja mindig mindenki ugyanazt. Mindenkinek más a fontos.

A te életed, a te döntésed hogyan éled.

2023. okt. 22. 02:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem akartam, nem is vállaltam. 42n
2023. okt. 22. 08:28
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! De állítólag az ember, csak akkor lehet teljes, ha gyereke van.
2023. okt. 22. 08:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se lesz gyerekem

Ebbe az orszagba ahol a ffej orban megemeli az 5 millios fizeteset 6 milliora?

Igy konnyu kibirni az inflaciot

Meg amikor egy szaros 1,5 szobas haz 60 millio

Egy szaros panel 60 millio

40 millios hitel 120 millioba kerul

Ebbe az orszagba tilos gyereket csinalni

2023. okt. 22. 09:05
 15/18 anonim ***** válasza:
74%

Nekem egy gyerekem van, 1 éves, de már most szoktam arra gondolni, hogy lehet hiba volt. Ez az ország annyira pusztulat, elcigányosodott lepratelep, hogy félek belegondolni is, milyen jövő vár rá.

Úgyhogy teljes mértékben megértek mindenkit, aki azt mondja, hogy ide nem akar gyereket vállalni. Ebbe a mocskos f0s undorító nyomorult patkány országba.

2023. okt. 22. 09:47
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van, ebbe a cickányputriba nem szabad gyereket csinálni. Max ha milliárdos az ember. De akkor is minek?
2023. okt. 22. 17:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

3. Ez hazugság. Egysíkú, egyszerű, gyerekes vagy gyereket sok esetben betegesen akaró emberek gondolkodnak csak így.

Nem vagyunk egyformák.

Az ember akkor boldog, ha a saját életét éli úgy, ahogy ő jónak érzi. Pont!

Ez lehet szingliként, lehet kapcsolatban, lehet házasként, vagy házasként gyerekkel is. Kinek mi.

Sokan csak a társadalmi szokások, elvárások miatt vállalnak gyereket, mert azt " verték beléjük" otthon, hogy " ez az élet rendje". De ez nem így van. Aki akar, szeretne, vágyik rá, felkészült a nehézségekre, vállaljon, aki meg nem akarja ezeket, az ne tegye és kész.

Ha nem érzed minden porcikáddal, hogy akarsz, hogy vágysz rá, és készen állsz egy minimum 18 éves kemény, stresszes, és költséges munkakör betöltésére 0-24 órában, akkor vállalj. Ilyen az amikor gyereked van. Ha nem érzed minden kétséget kizáróan, akkor csak tönkreteszed a saját életed és a gyerekét is. Mert egyáltalán nem biztos, hogy nem fogod megbánni, ha kétségeid vannak és mégis gyereket csinálsz.

Sokan bele se gondolnak mekkora nyűg az egész, mert média szinte csak az idilli családi pillanatok reklámokat hányja az emberek elé. Közben meg ahogy a gyerek megszületik üvölt, visít, nem feltétlen tudjátok elhallgattatni ha akarjátok sem, jön az évekig tartó kialvatlanság, fáradtság, rengeteg stressz, anyagi többlet terhek, a kapcsolat háttérbe szorulása, nincs már csavargás a haverokkal, szabadidő, hobbi, programok kettesben nagyon sokáig. Munka után háztartás, és kezdődik a 3. műszak a gyerek körül. És abból neked is ki kell venni a részed. Mivel a gyerek közös projekt, nem tehetsz mindent a nő vállára. Szexhez akkor juttok ha időt tudtok rá szakítani, már ha a nőnek nem megy le szülés után a libidója a nullára akár hónapokra, évekre.

Nagyon gondold meg, hogy biztosan akarod e ezt.

2023. okt. 22. 17:57
 18/18 anonim ***** válasza:
*13
2023. okt. 22. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!