2/18 anonim válasza:
Ez kötelező? Saját döntésed, hogy akarsz, vagy nem, ezt ne más mondja meg helyetted. A gyerek baromi nagy felelősség, csak azért, hogy legyen, annak semmi értelme, meg a gyereknek sem lesz így jó.
3/18 A kérdező kommentje:
Pasi vagyok
2023. okt. 21. 21:39
4/18 anonim válasza:
Tök mindegy mi vagy, gyerekhez két különböző nemű ember kell.
5/18 anonim válasza:
Szerintem a pasik később akarnak, legalábbis én ezt tapasztalom a környezetemben. 35 felett lettek apukák. Mondjuk kb. már a nőknél is így van.
6/18 anonim válasza:
Mert a személyiség fejődésben még nem jutottak el arra a szintre. Nézd meg, hány neves és ünnepelt színész csak 50 éves kora körül jutott el oda, hogy "megállapodott" volna (a színészek között Bárdy György, Darvas Iván is ilyenek voltak).
7/18 anonim válasza:
Nem ismerünk, honnan tudjuk? De szerintem ez normális, hogy valaki ilyen pusztulat világba már nem akar gyereket.
8/18 Metionin válasza:
Magadat kérdezd, hogy konkrét oka van vagy egyszerűen csak nem vágysz rá. Nem alapvető, hogy csak úgy egy bizonyos korban elkezd az ember gyerek után vágyni. Sokan egyáltalán nem éreznek ilyet.
9/18 anonim válasza:
Mert a csajodnak nincs másik udvarlója. Ha lenne, magadhoz akarnád kötni a gyerekkel.
10/18 anonim válasza:
Miért kéne akarnod? Ez nem olyan hogy x éves leszel és hirtelen gyereket csinálsz. Van aki soha nem akar gyereket és nincs ezzel gond, a te döntésed hogy hogyan éled az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!