Párkapcsolatban soknak számít 10 év korkülönbség? (23 és 33, a férfi javára)
Ez a pont belefér kategória már és a konkrét embereken múlik a dolog. Az [idősebbik kora]/2+7 egy jó ökölszabály szerintem az alsó korhatár megadására.
Viszont vissszagondolva a 23 éves énemre, borzalmasan egészségtelennek tartanám, ha lett volna egy 33 éves párom. Asszimmterikus lett volna a kapcsolatunk nagy valószínűséggel, pedig én se voltam az a hülyegyerek alkat soha. Most 27 vagyok és 23-at tartom a minimum korhatárnak ismerkedésnél és nagyon meglepődnék, ha 33 évesen 25 alatt lenne ez a szám.
32 éves vagyok és Tinderen 10 nőből, min. 7-8 matchem 19-23 közötti nőkkel van.
Tíz év egyáltalán nem sok, sőt még jót is tesz sokszor egy kapcsolatnak. A nő még fiatal, a legideálisabb időszak a 20-29 közötti szakasz a gyermekvállalásra számukra. Azonban egy gyermekvállaláshoz kell a "férfi" is, akinél előnyt jelent az, hogy van egy megteremtett stabil egzisztenciája, felnőtt ahhoz, hogy gondoskodjon a családjáról, kibulizta magát és el tud köteleződni egy nő mellett.
Emellett legyünk őszinték, a legtöbb nő mindig is a picit idősebb pasikra bukik, ez az 5-10 év korkülönbség a hétköznapi életben teljes mértékben elfogadott és bevett szokás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!