Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az egész élet egy nagy mókuske...

Krómgyűrű kérdése:

Az egész élet egy nagy mókuskerék? Valóban az?

Figyelt kérdés

Egyre inkább azt veszem észre, hogy azért dolgozunk, hogy éljünk és ebből nincs kiszállás. 3 éve kezdtem el dolgozni és hónapról hónapra ezzel szembesülök.

Felkelés, munka, irány haza, vacsora, alvás. Ennyiből áll jóformán a hétköznapom. Hétfőn már a pénteket várom, hogy haza tudjak utazni a szüleimhez. Otthon sok minden van, ami le tud kötni.

Látok embereket, akik tanyán élnek, szinte semmi pénzzel, önellátóak, de boldogok. Mert szeretik azt ami csinálnak, és azt szívvel-lélekkel teszik.

Komolyan ezen gondolkodom, 23 évesen, hogy hasonló életmódot kell folytatnom.

Míg itt a nagyvárosban az emberek áttaposnak egymáson, délután kész életveszély közlekedni, mert rohannak haza. Mindenki a pénzt kergeti, mert egyértelműen abból tartja fenn magát.

Nektek mi erről a véleményetek? Csak nekem tűnik ez amolyan robotolásnak? Monoton életnek?

2023. okt. 11. 20:29
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Valóban jó ötlet egy gyümölcsös kialakítása, plusz jónéhány baromfi is hasznos. Ezen még elgondolkodom.

Jelenleg is azt keresem, ami érdekel, csak még nem tudom "elérni". :)

Utolsó: Neked hogy tetszik a vidéki élet? Mivel foglalkozol, ha szabad kérdeznem? (A felhasználó nevedből következően séf lehetsz;))

2023. okt. 13. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!