Az egész élet egy nagy mókuskerék? Valóban az?
Egyre inkább azt veszem észre, hogy azért dolgozunk, hogy éljünk és ebből nincs kiszállás. 3 éve kezdtem el dolgozni és hónapról hónapra ezzel szembesülök.
Felkelés, munka, irány haza, vacsora, alvás. Ennyiből áll jóformán a hétköznapom. Hétfőn már a pénteket várom, hogy haza tudjak utazni a szüleimhez. Otthon sok minden van, ami le tud kötni.
Látok embereket, akik tanyán élnek, szinte semmi pénzzel, önellátóak, de boldogok. Mert szeretik azt ami csinálnak, és azt szívvel-lélekkel teszik.
Komolyan ezen gondolkodom, 23 évesen, hogy hasonló életmódot kell folytatnom.
Míg itt a nagyvárosban az emberek áttaposnak egymáson, délután kész életveszély közlekedni, mert rohannak haza. Mindenki a pénzt kergeti, mert egyértelműen abból tartja fenn magát.
Nektek mi erről a véleményetek? Csak nekem tűnik ez amolyan robotolásnak? Monoton életnek?
Valóban jó ötlet egy gyümölcsös kialakítása, plusz jónéhány baromfi is hasznos. Ezen még elgondolkodom.
Jelenleg is azt keresem, ami érdekel, csak még nem tudom "elérni". :)
Utolsó: Neked hogy tetszik a vidéki élet? Mivel foglalkozol, ha szabad kérdeznem? (A felhasználó nevedből következően séf lehetsz;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!