Szerintetek az nem taplóság,hogy a HR csak annyi időt könyvelt el amíg orvosnál voltam?
Pénteken kórházban voltam. Reggel 09:30-ra kellett mennem egy másik városba.
Úgy kell elképzelni,hogy én egy x városban lakom, y városban dolgozom és z városban volt a kórház.
Z-ből Y-ba 1 óra 10-15 perc tömegközlekedéssel eljutni.
Nincs autóm.
Odaadtam a HR-nek az igazolásomat amit a kórházban töltöttem ami 1,5 óra volt.
09:20-tól 11-ig
Pénteken csak 12:30-ig dolgozunk 07:30-tól.
Erre most -3:20 az aktuális óraszámom.
Hogy jöttem volna be előtte vagy utána dolgozni?!?
Jelenleg sík ideg vagyok.
Állandóan szemétkedik velem ez a Hr-es illető.
Baromira elegem van.
Szerintetek ilyen esetben nem az egész napot kellett volna leigazolnia?
11-kor ha elindulok Y-ból akkor kb 12-re vagy 12:15re érek be a munkahelyemre.
Dolgozom 15 percet és hazamegyek vagy mi?
Az,hogy iderepülök majd y-ból z-be vagy hogy?
Mert addig könyvelték le amíg a kórházban voltam. Onnan nekem még 1 óra 15 perc beérni a munkába és ezt tudja is a hölgyemény.
Reggel is 1 óra 15 perc innen a munkahelyemtől a kórház és otthonról meg 50 perc a munkahelyem.
Én nem értem, hogy nálatok hogy van ez.
Vittél egy papírt, ami igazolja, hogy nem csak otthon b*sztad a rezet, de attól még több idő volt, amikor nem dolgoztál.
Vagy akkor fejtsd már ki bővebben ezt, mert én még ilyen helyen hellyel nem találkoztam, ahol számolgatják, mennyit hiányoztam. Vagy nem dolgoztam aznap, vagy lecsúsztattam a munkaidőt.
Nem Magyarországon dolgozom.
Irodai munka.
Te nem érted.
Ide fogok majd teleportálni 60 km-ről?
Eddig minden munkahelyenem ilyen esetben leigazolták az egész napomat mivel nem lógtam hanem kórházban voltam.
Hogy jussak el ide úgy,hogy aznap még tudjak dolgozni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!