Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Én miért nem vagyok sosem beteg?

Én miért nem vagyok sosem beteg?

Figyelt kérdés
Pedig óvodában dolgozom és soha egy orrfolyásom nincs ez hogy lehet?
ma 14:31
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Örülj neki. Biztos teszel saját testi és lelki egészséged megőrzéséért és ezért nem vagy beteg.
ma 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
38%

Mert kemény a genetikád mint a kád széle.

Leközelebbi wuhan szerű incidensnél téged küldünk be tisztogatni.

ma 14:49
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
Neked meg jó a dumád, mint egy alföldi kannásbor.
ma 14:51
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Dolgoztam már bölcsődében és óvodában is, sose voltam beteg, nagyritkán folyt az orrom oszt annyi.
ma 15:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Jó erős az immunrendszered. Az enyém is ilyen.

Általános iskolában többször is volt amikor a 24 fős osztályból csak ketten voltunk jelen, mindenki más himlős volt hetekig. Én nem. Na, vajon ki felelt egész nap minden tantárgyból??? :D Hát én...

Másik alkalommal olyan is volt, hogy direkt elmentem a mumpszos unokatesómhoz, hogy köhögjön rám, mert nem akartam suliba menni. Akkora volt unokatesóm feje, mint egy vödör. Rám köhögött, ... Semmi... Pedig direkt nála töltöttem fél napot, együtt játszottunk és amikor kezdett köhögni, direkt elétartottam a fejem, belemásztam az arcába. De még így se kaptam el azt sem. Nagyon csalódott voltam minden alkalommal, amikor az egész osztály otthon gyógyult, én meg egész héten feleltem meg dolgozatot írtam. Soha nem kaptam el egyetlen gyermekbetegséget sem. Vagyis de, tévedek, egyszer voltam bárányhimlős, de az osztálytársaimnak olyan volt az egész arca, mint a pöttyöslabda, vagy mint akit rommá csíptek a szúnyogok, nekem meg az államon volt két apró pici pont, mintha mogyorót vagy diót ettem volna és kijött volna rajtam két apró kis pattanás, amire azt mondta a doki, hogy na az is bárányhimlő. De se levert, se lázas, se fáradt, nem voltam tőle, a többiek ágyban feküdtek, én meg szaladgáltam, rohangáltam, futkároztam, vidáman játszottam. Soha semmilyen fertőző betegségem nem volt. Még most, felnőttként sem nagyon.

Én is gyerekekkel foglalkozom, mondták a kollégáim az elején, hogy első 1-2 évben majd jól összeszedek a gyerekektől mindent, amitől jól megerősödik majd az immunrendszerem (nem tudhatták, hogy alapból nagyon erős) és utána már nem nagyon leszek beteg, csak ritkán. Hát, a gyerekektől se kaptam el soha semmit, pedig bújnak hozzám orrfolyással, náthásan, taknyosan, kanyarósan, koronásan meg minden, de soha semmit nem szedek össze tőlük. A párom is szokta mondani, hogy "most ne nagyon bújjunk össze, influenzás vagyok", stb. Én meg mondom neki, hogy tudod, hogy úgysem kapok el semmit, nyugodtan összebújhatunk? :) És tényleg nem kapom el tőle sem, hiába beteg. Olyan immunrendszerünk van (neked és nekem), mint a bivalynak. :) A fejem szokott néha (kb. évente egyszer) fájni, az is csak nagyon gyengén, épphogycsak, de ennyi a legtöbb, ami lenni szokott. Mondjuk ez kifejezetten nagy áldás szerintem, mert látom, hogy körülöttem a kollégák és a családtagok mennyit kínódnak, szenvednek évről évre, különösen ősszel és télen, vírusok szempontjából a csúcsidőszakban.

ma 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Genetika. Én utoljára nyolc éves koromban voltam beteg, pedig már huszonéves vagyok. Ez van.
ma 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!