Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Éreztétek már úgy hogy interne...

Éreztétek már úgy hogy interneten tök jól elbeszélgettek emberekkel de a valóságban nem?

Figyelt kérdés

Én elég zárkózott típus vagyok minden téren(nem is járok sok helyre) és így elkezdtem emberekkel ismerkedni beszélgetni online.

És így elég jól megy, általában van téma, megvan a közös hang egy idő után. De nagyon elszomorít hogy a valóságban nem én vagyok... Ott se nem úgy viselkedem, se nem úgy beszélek mint írásban, minden másabb. Szorongok is gyakran. Külsőm se előnyös.

ma 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálam mindig így van
ma 16:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálam pont fordítva. Élőben jobb vagyok.
ma 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Én se a való életben-, se a neten nem igazán tudok elbeszélgetni szinte senkivel, de a net egy fokkal mégis jobb. Nem annyira személyes a net, nem feltétlen látjuk a másikat, nem feltétlen lehet várni a verbális agressziót, ha esetleg konfliktus adódik, illetve ha van is, az másabb jellegű.

Talán a net által védettebb az ember, ez állhat mögötte.

ma 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!