Mi az oka, hogy interneten nem tudnak az emberek úgy elbeszélgetni írásban, mint élőben szóban?
Nekem simán menne, de hiába akarok, senki nem hajlandó úgy ellevelezgetni vagy chatelni velem, ahogyan én szeretném, szóval hogy olyan folyékony, és jó hangulatú legyen, mint egy élőbeli beszélgetés, ne egyoldalú és unalmas. De mindig azt veszem észre, az egész írogatáshoz csak nekem van kedvem, a másiknak kevésbé.
Mi az emberek baja az internetes írogatással?
"nekem simán menne", "de hiába akarok", "ahogy én szeretném" Nem vagy te egy icipicit egoista?
Keress olyan levelezőpartnereket a neten, akik inkább leveleznek, mint beszélnek.
Az élőszóbeszéd gyorsabb, személyesebb. Amíg neten leírsz egy levelet, ugyanannyi idő alatt szóban jóval több mindent tudsz elmondani a másiknak. Talán ez lehet az oka, hogy jobban szeretnek beszélni, mint írni.
Keress olyan témát, amiről mind a ketten tudtok írni/beszélni szívesen, mivel ez csak úgy működhet, ha mind a két fél szeretné.
Én szeretek interneten levelezni, jobban is mint élőben, szerintem nekem sokkal jobban megy interneten, mert elég félénk vagyok, ezért személyesen nem annyira merek / tudok beszélgetni.
Ha szeretnél, szívesen beszélgetek veled, írj privát üzenetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!