Neki nem elég jó a párkapcsolata és zavarja, hogy nekem igen?
Leginkább a pszichológiáját szeretném megérteni.
Van egy munkatársam, 28 éves férfi, én 27 éves nő vagyok. Neki 4 éve van párkapcsolata, nekem 1 éve. Ők nem laknak együtt, pedig a munkatársamnak saját lakása van, mi fél év után összeköltöztünk albérletbe. Amikor én a páromról beszélek, akkor szeretetel beszélek róla, mindig csak a jót. Ő annyira nem beszél a barátnőjéről, de voltak érdekes megjegyzései, pl jött egy diákmunkás szép fiatal lány és rá csorgatja a nyálát folyamatosan amikor itt van, meg mondja, hogy nehéz hűségesnek lenni, meg hogy egyedül él é sez a legkirályabb mert senki nem ba.szogatja. Lehet én túl sokszor beszélek a páromról és ez zavarja, nem tudom, én nem érzem soknak. De ő be szokott szólni többször is. Például siettem haza a munkából, és kérdezték, hogy miért rohanok, mondtam, hogy a barátommal akarok már lenni. Erre mondja a munkatársam, hogy nagyon rózsaszín ködben vagy, de úgyis elmúlik, úgyis ellaposodik mint minden kapcsolat. Kérdeztem, a tiéd már lapos? Mondta, hogy igen. Kérdeztem, hogy nem vagy már szerelmes? Azt mondta, de. Illetve beszólogat nekem, mert én nem vagyok egy konyhatündér, és hogy én miért nem sütök sütiket a barátomnak, az ő barátnpje szokott gyakran (de mit ér vele, ha az a hála, hogy meg akarja csalni?). Elég idegesítő, amúgy sem neki mondom a dolgokat hanem csak a többieknek ha szóba jön. Magamtól nem szoktam nagyon, inkább csak tudjátok a ki mit csinált hétvégén, vagy miért sietek haza, vagy ilyesmi témákban kerül szóba a párom.
Ezt miért csinálhatja?
9 "Miért mindig a leggusztustalanabb tulajdonságok miatt férfi a férfi?"
Hát ti nők, ezt váltjátok ki belőlünk! :))
Mielőtt még egy világméretű sértodést produkálnál, ki beszélt arról, ,hogy mindenkit meg akarna bszni egy férfi?
Egy: ehhez, mármint a férfi általi megkivánáshoz egyfajta női minoséget kinézetben azért el kell érni.
Kettő: egy folyamatos kisértésrol van a kolléga esetében szó,hiszen minden nap látja a csinos kolléganot, nem arról, hogy bement a sarki közértbe, és ott helyben megkívánta a pénztáros hölgyet.
Három: esetleg azzal kapcsolatban is felháborodsz, hogy egy felmérés kimutatta, a családokban nevelkedo gyermekek jó része nem is a "hivatalos" apátol van, de sokszor ontudatlanul nevelik más gyerekét?
Négy: az emberiség garantáltan nem szaporodott volna el,,ha minden férfi egy nő mellett covekelt volna le egész életében és rá sem nézett volna másra. Mondjuk a bolygó élo világa lehet jobban járt volna, ez is tény.
Az, hogy valaki dolgozni jár, és a munkahelyén vannak nők, ne legyen már folyamatos kísértés.
Illetve újfent a nőkre van kenve a férfiak viselkedése. Felelősségvállalás semmi.
Tudod, ha jó ember vagy, akkor az nem külső tényezőktől függ. Akkor nem voltál soha jó ember, csak valami remélt jutalomért cserébe eljátszottad.
"Segítek a babakocsit feltenni a villamosra, ettől férfi a férfi. A jelenlétemmel megnyugtatást akarok sugározni, nem fenyegetést, a férfiak már csak ilyenek. Felemelem a szavam, ha igazságtalanságot látok, ez a férfiakba bele van kódolva."
Miért nem ezt jelenti férfinak lenni?
A Marvel filmekben nem az a hihetetlen rész, hogy az egyiket megcsípte a pók, a másikat beoltották valami szérummal, a harmadik épített magának egy exoskeletont, hanem hogy vannak férfiak, akik a pina ígérete nélkül hisznek valamiben és kiállnak érte. Akkor is, ha azok csak apró dolgok.
"Ne legyen már állandó kísértés."
Persze, majd noként te eldontod, hogy a férfiak számára mi legyen kisértés.
Amiket felsoroltál általanos emberi dolgok, ha felsegitek egy babakocsis nőt, nem zárja ki, hogy megkivanjam a naponta látott kolléganot. Egyáltalán nem vagy -vagy szituáció. Az igazsagtalansagert meg sokszor nők is kiállhatnak, sőt ki is állnak, abszolút nem férfi -jellemző ez.
Nem is érted, amit írok. Miért nem azt linkeled be, amit konkrétan írtam?
"Az, hogy valaki dolgozni jár, és a munkahelyén vannak nők, ne legyen már folyamatos kísértés."
Az nem kísértés, hogy a másik létezik. Akkor sem, ha felrobban tőle a tököd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!