Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi váltotta ki az emberek...

Mi váltotta ki az emberek iránti gyűlöleted?

Figyelt kérdés
2023. szept. 22. 20:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
63%
Én senkit sem gyűlölők általában engem viszont szoktak nem kedvelni..
2023. szept. 22. 20:51
 2/25 A kérdező kommentje:
Pl gondolok itt emberi viselkedésre is. Ami számotokra nagyon ellenszenves és nem elfogadott.
2023. szept. 22. 20:52
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Ok nélküli kiközöstés, bántalmazás, közömbösség, amikor egy embertárs kiszolgáltatott helyzetben van >> esetleg még élvezkednek is rajta (pl. katasztrófaturizmus, balesetek videózása segítségnyújtás helyett stb)

Nagyon kevés ember van, akit nem utálok. Igyekszem építő jellegű közegben mozogni.

2023. szept. 22. 21:02
 4/25 anonim válasza:
66%
Mikor tapasztalattal felveszik az embert dolgozni, segíti a többi osztály munkáját is, aztán az elismerés a környezetet illeti mindig, meg a tisztelet is nekik jár, az embernek rengeteg pénze, energiája, ideje felhasználásra kerül az évek folyamán, aztán a munkahelyen minden egyes forintot sajnálnak tőle, visszafelé egy forintot nem akarnak adni a fizetésen kívül. Minden probléma előjön a munkahelyen, ami eddig jelen volt, de jobban kihangsúlyozódik (negatív körülmények és emberek, rágcsálók, munkaerőhiány, sodródás az árral stb.) Ott tartok, hogy külsős támogatót keresek, aki teríti az eddigi költségeimet, mert megérdemlem. ;)
2023. szept. 22. 21:02
 5/25 anonim ***** válasza:
88%
Nálam a tahosag. Ha valaki úgy közlekedik az úton vagy a boltban, járdán hogy nincs tekintettel másokra, fellok vagy elgazol másokat... a másik a fiatal egyetemistákra jellemző bekepzeltseg... a harmadik a kinézet alapján való bánásmód az emberrel, én pl 16-18 évesnek nézek ki, de lassan 30 leszek és nagyon utálom ha gyerekként kezelnek.
2023. szept. 22. 21:04
 6/25 anonim ***** válasza:
77%
Ja a negyedik pedig a boomerek szociopata vonalai a fiatalabbak felé, az "ártani szeretnék, hogy neked is legyen szar életed, mint nekem volt" mentalitásuk. Ja és persze te csak egy kis gyenge életképtelen alak vagy a szemükben, mert nem voltál sorkatona. :)
2023. szept. 22. 21:05
 7/25 anonim ***** válasza:
81%
Gyűlölet nincs bennem, de az elmúlt pár évben tömegesen megmutatkozó önzőség, butaság, és a mások iránti totális közöny kicsit megviselt.
2023. szept. 22. 21:15
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem gyűlölöm a többieket, hanem inkább közömbös vagyok feléjük.

Mind ugyanolyan.

2023. szept. 22. 21:33
 9/25 anonim ***** válasza:
86%
Iskolás koromban mindig kivoltam közösítve. Egy nő sem viszonozta a szerelmemet. Az állatkínzóktól a gyomrom is felfordul. Az első munkahelyemen folyton kibeszéltek, csicskáztattak és kiközösítettek. A CENZÚRA-kal már a tököm tele van. Rengeteg beképzelt, nagyképű embert ismertem meg, akiket a természetük miatt utálok.
2023. szept. 22. 21:46
 10/25 anonim ***** válasza:
72%

5 évig dolgoztam ügyfélszolgálaton.

Előtte sem kedveltem de azóta utálom az embereket.

2023. szept. 23. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!