Mit tennél abban az esetben ha jönne egy akkora váratlan kiadás ami 10eft-al több mint a fizetésed?
Figyelt kérdés
Félretett pénzed nincs és hitelt sem tudsz már felvenni. A tartozást meg muszáj kifizetni.
Egy havertól nagy nehezen tudsz kérni 10ezret, így a fizetésed napján megvan az összeg amit be kell fizetned.
Befizeted.. Igen ám de aztán hogyan tovább?!
Maradt 0 forintod, a következő fizetésig meg még egy hónap.. Se rezsi se semmi nincs kifizetve..
Mert én most kb így jártam.
2023. szept. 19. 21:43
11/18 anonim válasza:
Ilyen csak egy alternativ univerzumba tortenhetne meg 😀 Mindig van felreteve boven, sose kerek kolcson, hitelt meg vegkepp nem vennek fel soha.. ja es hetente kapom a fizetest, de eloleget is kerhetek barmikor. Ha esetleg megis igy lenne a tesom is eleg jol all, de a barataim is kb barmikor hozzamvagnanak akar 100at is. Ha ebbol semmi nem lenne opcio akkor vmit nagyon elbasztam es kb mind1 lenne szal megoldanam illegalisan..
12/18 anonim válasza:
Ha a NAV büntetett meg vagy valamilyen bírság ez kérnék részletfizetési lehetőséget. Ha ez nem működik akkor az e havi rezsit nem fizetném be majd csak következő hónapba és felkutatnám az interneten hol van legközelebb ingyenkonyha, hajléktalanszálló ahol élelmet szerezhetek, ha vidéken élnék akkor a határból lopnék kukoricát és főtt kukoricát ennék minden nap egy hónapig.
13/18 anonim válasza:
12#
A főtt kukoricán éhen halsz, mert a szervezeted nem tudja rendesen feldolgozni.
14/18 anonim válasza:
Keresek egy jobban fizető munkahelyet.
15/18 anonim válasza:
Kérj részletfizetést! Ha ez nem megy akkor menj el vérplazmát adni kéthetente egy huszasért. A jófogáson add el a dolgaidat. Esetleg a zálogházba beviszed az aranyaidat. Próbáld meg növelni a bevételeidet!
16/18 anonim válasza:
Érdekes dolog ez. Eleve úgy gondolkozom, hogy mióta dolgozom van tartalékom, amivel hosszabb időre is kibírom. Vannak egyéb eladható dolgaim, bicikli, LEGO, Ikea bútorok, számítógép. Ezeket eladnám kijönne 2-3 hónap megélhetés.
17/18 anonim válasza:
Fizetesi eloleget is lehet kerni munkaltatotol.
Rokonok/baratok.
Mellesleg, miert volt koltelezo 1 füst alatt befizetni? Reszletben nem lehetett?
Webcam, egyeb.
18/18 anonim válasza:
17 vok
Utoljara Uk ben volt ilyen
Szallodabol csortam kajat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!