A babaváró hitelt/támogatást megkaphatjuk-e ha csak a férjem dolgozik és a fizetése 250ezer, más kiadás nincs csak a mindennapi vásárlások, kiadás? Otp
Figyelt kérdés
2020. nov. 4. 14:15
1/14 A kérdező kommentje:
több mint 3éve van bejelentett munkaviszonya stb
2020. nov. 4. 14:16
3/14 anonim válasza:
Elég szívesen osztogatják, egy próbát megér. Nem sok minden kell az igényléséhez.
4/14 anonim válasza:
Neked milyen jövedelmed van? Az adóstársnak (neked) is kell valamilyen jövedelemmel rendelkeznie. Csak egy keresetre nem fogják megadni.
6/14 anonim válasza:
Most kicsit nehezebben adják meg a bankok a vírushelyzet miatt. Mi nettó 850-et tudtunk felmutatni, de nem kaptuk meg. Aztán elárulta egy bankár barátunk, hogy most kb 10-ből ha egynek megadják. :/
7/14 anonim válasza:
Nekem semmi jövedelmem nincs mert tanultam csak a férjem dolgozik és nem keres ennyit mégis megadták. Akkor adják meg ha a törlesztőrészlet nem éri el a bevétel 50%át (tavasszal nekünk még ezt mondták és ezzel számoltak) de a vírus lehet bekavar
8/14 A kérdező kommentje:
rendben de melyik bankról beszéltek.
Az OPT-ről?
Az nem mindeggy!!
Az OTP érdekel engem most ez esetben , te melyik banknál voltál 4es 6os?
2020. nov. 4. 17:57
9/14 anonim válasza:
4es vagyok és Otp-nél vettük fel. Kérte a hölgy a férjem jövedelméről az igazolást. Ő az adóstárs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!