Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennél abban az esetben...

Mit tennél abban az esetben ha jönne egy akkora váratlan kiadás ami 10eft-al több mint a fizetésed?

Figyelt kérdés

Félretett pénzed nincs és hitelt sem tudsz már felvenni. A tartozást meg muszáj kifizetni.

Egy havertól nagy nehezen tudsz kérni 10ezret, így a fizetésed napján megvan az összeg amit be kell fizetned.

Befizeted.. Igen ám de aztán hogyan tovább?!

Maradt 0 forintod, a következő fizetésig meg még egy hónap.. Se rezsi se semmi nincs kifizetve..

Mert én most kb így jártam.

2023. szept. 19. 21:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Szidnám magam, hogy miért nem képeztm tartalékot, pedig minden szakértő ezt javasolja. Utána Provident.
2023. szept. 19. 21:44
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Hónapokat zsonglőrködtem így végig, napról-napra, alkalmi munkákkal.
2023. szept. 19. 21:51
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindig, még csóró egyetemista koromban is volt valamennyi tartalékom. És az is sokat elmond, hogy hitelt sem tudsz már felvenni. Fordulj szakemberhez, aki megtanít beosztani a pénzed.

Amúgy meg keress valami fekete melót, ami azonnal fizet zsebbe: segítés építkezésen vagy költözésnél, fűnyírás, gyerekre vigyázás, kutyasétáltatás stb.

2023. szept. 19. 21:52
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én például 2 helyen dolgozok, ha ezt nem lepted meg meg, akkor nem.is olyan gaz a helyzet.
2023. szept. 19. 21:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Átgondolnám az életem, hogy hogy jutottam ilyen mélyre.

Aztán minden vackom menne a jófogásra (tv, számítógép, könyvek, hobbi cuccok...stb)

2023. szept. 19. 21:59
 6/18 anonim ***** válasza:
76%
Mennék a chat.hu-ra és a magasabb összegért szopnék (volt példa, hogy valaki 50 ezret akart volna fizetni, persze nem azért voltam ott szóval elutasítottam). Soha senkivel nem csináltam erotikusat, azzal szeretném, akit szeretek. Azonban ilyen iszonyatos helyzetben félre kéne tennem az önbecsülésemet. Ha olyan hülye lennék, hogy semmim nem lenne, eggyel több hülyeség beleférne. Vagyok én és van két kutyám, abban a helyzetben pedig apám már nem élne, így hát se barát, se más rokon, akihez tudnék fordulni segítségért. Enni kell, csekkeket be kell fizetni. Ja és hitelt felvenni soha. Akkor aztán tényleg inkább szopnék valakit, de hitelbe nem verem magam. Az aztán nem egyszeri alkalom szopás lenne (átvitt értelemben).
2023. szept. 19. 22:01
 7/18 anonim ***** válasza:
21%
#6 Fizetek, ha jo no vagy🤣
2023. szept. 19. 22:05
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Égő arccal, de a családomtól (szülők, nagyszülők, keresztszülők) kérnék segítséget, nyilván azzal a feltétellel, hogy amint tudom, visszafizetem nekik.
2023. szept. 19. 22:08
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

#6 vagyok.

Nem vagyok jó nő. És különben is, az utolsó utáni vágyam így szerezni pénzt.

2023. szept. 19. 22:10
 10/18 anonim ***** válasza:
22%
6#akkor neked kell fizetni erte🤣🤣
2023. szept. 19. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!