Minden körítéstől eltekintve, ti elfogadjátok a transzneműeket?
Elfogadom őket, de nem tudok minden helyzetben 100%-os nőként, férfiként gondolni rájuk, azaz pl sportban igazságtalannak gondolom a transznőket a nőkkel egy kategóriában versenyeztetni, meg van 1-2 arc, akitől agyrákot kapok, pl Dylan Mulvaney, mert szerintem amit ő csinál, az kb a nők kiparodizálása, plusz voltak esetek, amikor transznő bántalmazott nőket, emiatt lehet para beengedni őket a női terekbe (de ők nyilván egy kisebbség a transzokon belül is), de kb ennyi problémám van.
Viszont ha megismernék valakit, aki transz, akkor nem lenne problémám elfogadni őt, ha normális arc, soha nem zavart semmilyen az átlagtól eltérő dolog, ha ártatlan.
Mi, az hogy elfogadni? Egyáltalán nem látom őket annak, aminek magukat mondják. Beteg emberek, akik olyan dolgokkal akarják kezelni magukat, ami egyrészt lehetetlen, másrészt nem oldja meg az alapvető gondot.
Sokan meg egy furcsa fétist élnek ki.
(Hozzáteszem, szerintem az egyértelműen szexuális zaklatás, ha másokat próbál valaki rákényszerteni, hogy részt vegyenek az ő fétisükben. Pl. mikor az a kanadai, Jonathan Yaniv kozmetikus nőket perelt, mert nem gyantázták le a nemiszervét, mert ő nőnek vallja magát...)
Baromi furcsának tartom, hogy a nemi szerepeket el kell ítélni, de közben tapsikoljunk, ha egy FÉRFI jár mindenhova tűsarkúban, full sminkben.
Egyébként meg nekem a barátság/szeretet az pont nem az, hogy mindenben megerősítem a másikat, még ha nem is tartom okésnak, szóval nem tudnék érzelmileg közel lenni valakihez, aki ennyire önpusztítő és antiszociális életet él.
Nekem ez olyan lenne, mint gratulálni valakinek, aki heroinozik. Értem, hogy van valami gondja. De pont ezért nem fogom megerősíteni benne.
Hogy-hogy elfogadom-e?
Ha nem, akkor azt mondom, hogy dehogy vagy te transznemű, vagy azt, hogy legyél átkozott?
"Amikor valaki nem tudja magáról eldönteni, hogy ő lány vagy fiú, akkor annak az embernek segíteni kell."
Transzneműekről van szó, ők is el tudják, úgyhogy valamit félreolvastál.
Ha pont másnak képzelik magukat mint amik valójában, az nem pont erre utal.
Írásodról látszik, hogy intelligens vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!