Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Transzneműek tényleg akarnak...

Transzneműek tényleg akarnak gyereket örökbefogadni?

Figyelt kérdés
Ezek az egyének hedonisták, nem hiszem hogy gyermeket akarnak nevelni.

2023. ápr. 3. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
A transzneműség egy állapot amibe egy ember kerülhet. Te úgy írtad le, mintha egyféle transznemű ember létezne vagy nem tudom. Valaki akar, valaki nem. A hedonizmusnak nem tudom mi köze lenne a transzneműekhez, bizonyára vannak hedonista transzneműek is és nem hedonisták is és akkor megint nem tudom, hogy egy hedonista miért ne akarhatna gyereket nevelni? Ez mindenkinek a magánügye szerintem. Nem minden transznemű akar gyereket, ugyanúgy mint ahogy a nem transzneműek közül is sokan nem akarnak.
2023. ápr. 3. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

#1 "Ezek az egyének hedonisták" Mi köze a hedonizmusnak a transzneműséghez?

Amúgy meg a kérdésre válaszolni, biztos van olyan is aki akar, meg olyan is aki nem, mint minden más ember esetében is.

2023. ápr. 3. 12:54
 3/8 anonim ***** válasza:
27%
Miven nem tudnak ovikba járkálni érzékenyíteni ezért valahol ki akarják élni maguk
2023. ápr. 3. 13:07
 4/8 anonim ***** válasza:
4%

Csak miután átműtötték őket.

🤦‍♀️

2023. ápr. 3. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:
17%
Hát, az EU már megszavazta, hogy a férfiak is szülhetnek, szóval meg tudják oldani örökbefogadás nélkül is.
2023. ápr. 3. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:
19%
#5 Milyen férfiak? Azok nők nem? vagy szerinted aki nőnke születik de átműttetni magát az férfi?
2023. ápr. 3. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
14%
#6: Én csak az EU döntését közöltem. Átírták a biológiát.
2023. ápr. 3. 13:16
 8/8 anonim ***** válasza:
4%
#7 Belinkelnéd? Az EU honlapján biztosan fent van.
2023. ápr. 3. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!