Hadiállapot esetén a transzneműeket besoroznák?
Figyelt kérdés
Mert a Fidesz szerint a transzneműség mentális betegség, és mentális betegeket nem soroznak be.2022. okt. 28. 18:40
1/20 anonim válasza:
Hát egyenlőség van meg demokrácia.
2/20 anonim válasza:
Minden eset egyedi. Szerintem a transzneműeket viszek el elsőnek XD...
3/20 anonim válasza:
És homikat meg a leszbiket meg még nem is tudom mik vannak.
4/20 anonim válasza:
Gondolom, a születési nemük szerinti férfiakat igen. A nőből lett férfiak meg hirtelen mégis csak nőnek vallanák magukat.
6/20 anonim válasza:
Csak szólok, hogy hadiállapot bevezetése esetén kormányváltás lenne, mivel a fideszesek sem lennének hajlandóak bevonulni.
7/20 anonim válasza:
7, azzal csak annyit érnénk el, hogy az ellenfélhez mennénk harcolni🤣
8/20 anonim válasza:
És ha én férfiként azt mondom, hogy nő vagyok, akkor itthon hagynak? Akkor mégis hány férfi fogja férfinak vallani magát az országban? No meg férfi-női egyenjogúság van, ez nem azt jelenti, hogy a gyermektelen nőket is be kéne lehessen hívni katonának, ha a gyermektelen férfiakat be lehet? Végül is férfi-női egyenjogúságért küzd pl. Mérő Vera, ő menne katonának, ha a férfiakat vinnék?
9/20 anonim válasza:
Ha egyenjogúság van,akkor a családos/nő miért kivétel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!