Hogy legyek elfogadó liberális, ha ellenszenvet érzek a cigányok, a közel-keleti és afrikai migránsok és a melegek és transzneműek felé?
Azt tanácsolom neked hogy menj el ismerkedni. Senki se fog komolyan gondolni és te se magad mielőtt megismerkedsz egy pár xy kisebbségű emberrel.
Amúgy a melegek felé miért érzel ellenszenvet ? Gyerekkorodban sokszor mondták körülötted hogy fúj b*uzik, stb?
Unom már ezt a sok szivárványos cuccot, amit nyomtatnak.
Gondolok itt pl. a padfestésre.
3. Az lmbtq mozgalmat nem kedveled akkor, sok meleg sőt valamennyi liberális se kedveli, szóval nem a melegekkel és transzokkal van bajod, hanem a mozgalom megjelenésével.
Amúgy a média sokszor csak a bolond emberekről készítenek felvételeket a többi több ezer ember ott teljesen normális szokott lenni átlagosan.
Úgy ahogy én.
DK párttag vagyok, és ugyanúgy vagyok ezekkel mint te.
A DK a tagjaival szemben is liberális, tehát ha te nem értesz egyet valamelyik álláspontjukkal, akkor nem kötelező kiállni mellette, tiszteletben tartják a véleményed. De ellentétes véleménynek értelemszerűen nem adhatsz hangot mint párttag.
10#
Ez addig megy, ameddig magasabb szintre nem jut,hogy az illető nem liberális.
Jó pár éve a DK kirúgott a párttagok közül egy orvost,mert azt merészelte mondani,hogy a homoszexualitás márpedig betegség.
Nyilván, ezt hangoztatta folyamatosan.
#11-nek:
Miközben köztudott volt hogy DK párttag.
Mit is mondtam az előbb?
Nem xarunk oda ahol eszünk. Akinek ez nem alap, semmi keresnivalója a DK-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!