Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet valaki még...

Hogyan lehet valaki még augusztusban is hófehér bőrű?

Figyelt kérdés
Ez normális?

2023. aug. 19. 01:34
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
92%
#40 Egyébként furán nem családapaként fogalmazol, hanem kritikus nőként, de ez csak egy észrevétel, minden rosszindulat nélkül. :D Azért remélem nem pergett le rólad a válaszok nagyrésze és megengeded nekünk, hogy más milyenek legyünk.
2023. szept. 14. 09:16
 42/46 anonim ***** válasza:
55%

Van, aki nem szed össze barnaságot nyár végére sem, mert nem olyan tipusú a bőre. Tetszik érteni? Nem vagyunk egyformák. És ez teljesen normális. Van aki nem igazán tud lebarnulni, ahogy a néger meg nem tud kifakulni csak azért, mert kevesebbet van kint és nem éri a nap.

Én csak úgy tudok összeszedni némi színt, ha napolajjal bepácolva kifekszem egész vagy8 órán át a tűző napra. Lesz "egészséges" színem, cserébe leégek. Fehér bőrű vagyok, ez van. És van egy két olyan primitív ismerősöm, akik feltették nekem ezt a magasröptű kérdést, hogy miért vagyok fehér és elakartak rángatni a strandra. Az ilyeneket küldöm anyjukba, továbbiakban pedig messze elkerülöm.

2023. nov. 23. 10:04
 43/46 anonim ***** válasza:

En pont Angliaban kezdtem barnulni. Buapesten meg is tehettem, hogy munkahely, magas hazak, nagy fak arnyeka vedjen. Masreszt, ahogy a meleg orszagokban szieszta van meg besotetitett szobakban rohadnak napkozben, konnyu nem lebarnulni.

Angliaban nagy batran kozlekedem a 17 fokos nyarban, es ket eso kozott mindig kisut a nap es hirtelen meleg lesz rovid idore, boven le lehet barnulni, es nem vagy ovatos, nem vigyazol, nem kensz naptejet, mint pl a magyar kanikulaban.

2023. nov. 23. 17:01
 44/46 anonim ***** válasza:
100%
Én nem barnulok. Sötétvörös hajam van, hófehér bőröm. Nálam a lebarnult állapot az, amikor már nem hófehér vagyok, hanem "egészséges fehér". A többi pedig malacrózsaszín égés.
2023. nov. 24. 08:10
 45/46 anonim ***** válasza:
En iden egyaltalan nem mehettem napra, mert egy kezeles-sorozaton vettem reszt. Igy egesz nyaron ugy vilagitottam, mint egy szellem.
2023. nov. 24. 10:30
 46/46 anonim ***** válasza:
62%

Miért kéne kötelező jelleggel lebarnulnunk? Fehér emberek vagyunk. Talán szégyen?

A japán nők vigyáznak hófehér bőrükre. Számukra az a szép, és nem tűnnek betegesnek mert fehérek.

Fel kéne már hagyni azzal a 100 éves falusi beidegződéssel, hogy ha valaki nem úgy néz ki mint egy kapálás közben lebarnult, piros pozsgás, jóllakott napközis, az csak valami barlanglakó, beteg vámpír lehet.

2023. nov. 24. 11:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!