Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Cigány családban hófehér...

Cigány családban hófehér szőke kislány?

Figyelt kérdés

Épp utaztam, amikor felszállt egy cigány család. Öt-hat gyerek, abból az egyik hófehér bőrű, kék szemű, szőke kislány volt. Úgy kezelték, mintha a gyerekük lenne a párbeszédek alapján.

A valóságban is lenne ilyen, hogy "albínó" születik? Vagy ha nem, akkor minek fogadják örökbe a többi gyerek mellé?

Vagy esetleg lenne valami hátsó(negatív) szándékuk vele tinédzser, felnőttesebb korára?

2020. júl. 6. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Nem. Valaki benősült, vagy férjhez ment egy nem cigányhoz.

Amúgy vannak szőke cigányok is.

2020. júl. 6. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
A szőke, kékszemű az nem albínó. Az öröklődés nem egyszerű dolog, cigányoknál is előfordul, hogy valakinek világosabbak a színei. Gondolom valami felmenőnek épp ennél a gyereknél jöttek elő a jellegzetességei.
2020. júl. 6. 22:48
 3/7 anonim ***** válasza:
19%
Örökbefogadásról még életedben nem hallottál? Bár nagyobb az esélye, hogy elrabolták valahonnan szegényt csecsemőkorában.
2020. júl. 6. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Amikor anyukám a kórházban volt, egyszer egy kis cigánygyereket vitte koda neki szoptatni. Ezzel az erővel én is kerülhettem volna cigány családba :)
2020. júl. 6. 23:18
 5/7 anonim ***** válasza:
92%

Kepzeld el, vannak feherboru, kekszemu, sot, szoke haju ciganyok is.

Es a genetika olyan, hogy egy szoke dednagymama utan is lehet szoke a gyerek.

Mas tema, de Sziriaban, Torokorszagban is sok szoke gyerek, es kek, zold szemu felnott van.

2020. júl. 7. 01:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én cigány vagyok barna bőrű,haju,szemű a kislányom fehér szőke és zöld szemű szeplős.Bárhová megyek vele ugyan úgy reagálnak ,ahogyan te.De képzeld a férjem olyan,mint a kislányunk .Nem értem ezzen,miért vagy kiakadva nem lehetetlen.
2020. okt. 18. 22:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem több szőke, kék szemű, fehér cigány osztálytársam volt vidéken általános iskolás koromban. Egyiküknek már vannak gyerekei, mind az édesanyjuk tulajdonságait és szépségét örökölte. Egy szintén cigány osztálytársam (akinek tipikus roma vonásai vannak) is szült a fent leírt külső tulajdonságú kislányt. Nincs ebben semmi érdekes.
2021. ápr. 8. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!