Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet valaki még...

Hogyan lehet valaki még augusztusban is hófehér bőrű?

Figyelt kérdés
Ez normális?

2023. aug. 19. 01:34
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
93%
Zárt helyen dolgozom, strandra, napra nem megyek, mert nagyon szégyellem magam, nem is voltam. A lakásból is ritkán megyek ki, akkor is autóval.
2023. aug. 19. 08:05
 12/46 anonim ***** válasza:
31%
Úgy bírom, hogy a nem napozástól egyesek ilyen gyorsan eljutottak a rasszista büszkeségig. "-.-
2023. aug. 19. 08:12
 13/46 anonim ***** válasza:
34%

Akik annyira tartanak a naptól, csak szólok, hogy így a természetes D-vitamintól is megfosztjátok saját magatokat, ami probléma. Egyetek sok karotin tartalmú ételt, az segít megóvni a bőrt a leégéstől.

Egyébként hófehérség lehet genetika, vagy sok húsfogyasztás és szinte semmi karotinbevitellel.

2023. aug. 19. 08:16
 14/46 anonim ***** válasza:
89%
Az anem normális aki ezen rugózik.
2023. aug. 19. 08:22
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok, alapvetően bent dolgozom, de napi néhány órát sétálok a kutyákkal. Ha úgy alakulna, hogy 10 és 17 között nyáron kint kell lennem, akkor magamrakenek egy rakat naptejet és igyekszem árnyékban lenni.

Nagyon gyorsan le tudok égni, általában március-áprilisban párszor ez meg is történik és csak napok múlva tűnik el a fájdalom, ez olyankor bőven elég tanulópénz, hogy nyár végéig kenjem magam. Egyszer sikerült áprilisban úgy leégnem, hogy kihólyagosodott a bőröm.

2023. aug. 19. 08:24
 16/46 anonim ***** válasza:
95%
Veszélyeztetett terhesség miatt nagyrészt az ágyban fekve töltöttem a nyarat a panelben. Erkélyünk nincs. Csak a napi fél órás séta alatt ért nap, meg június elején, amikor még dolgoztam. A hasam, lábaim hófehérek.
2023. aug. 19. 09:20
 17/46 anonim ***** válasza:
83%

Miért kell ilyen hülyeséget kérdezni?? És miért nem mindegy, milyen színe van??

Képzeld, én is fehér vagyok augusztusban is, mert nehezen barnulok akkor is, ha a napon aszalódok. Szóval, van ilyen, az illető nem marslakó, nem is rejtélyes beteg.

2023. aug. 19. 09:51
 18/46 anonim ***** válasza:
82%

Nem megy napra, vagy hosszú, zárt ruházatban megy csak ki.

Mi ebben a furcsa?

2023. aug. 19. 13:22
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Otthon ilyen voltam, azota barnul az arcom, miota Angliaban elek. Mivel nagyon szenvedek a melegtol, nem birom elviselni a napot, otthon az arnyekban voltam ( Budapesten a nagy fak, magas hazak kozt nem volt nehez), meg lehetoleg este kerultem elo.

Angliaban meg nyaron is fazom, ugyanakkor a legfelhosebb teli napokon is rengeteg spontan napsutes van otpercekre. Mar nem bujok el elole, ezert pont itt lett jo szinem.

2023. aug. 19. 14:26
 20/46 anonim ***** válasza:
90%
mint én! ki nem mozdulok a klimatizált lakásból! + csúnya vagyok,nagy lógó hasam, gusztustalan csöcseim vannak! ráadásúl csúnya májfoltos a bőröm. szégyellek így strandra járni! 50 es ff.
2023. aug. 20. 06:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!